Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
BUD ØNSKES

Sommerhus med fjordudsigt

Dejligt sommerhus med fjordudsigt. Velbeliggende sommerhus på øen Mors i Ørding ferieby, der er et skønt naturområde og særdeles børnevenligt med legeplads, god strand, badebro og tilmed ikke langt fra Legind Skov og Sillerslev Havn. 10 km. herfra ligger Nykøbing, som er kendt for gode spisesteder, en hyggelig gågade og generelt en charmerende by med masser af aktiviteter. Vejen til Nykøbing er super skøn både i bil og på cykel, da en stor del af turen er med skov på den ene side og Limfjorden på den anden. Turen går forbi bl.a. Sallingsund Færgekro og vejen op til Jesperhus Blomsterpark.
Sommerhuset har en god indretning i en god stil med hygge og charme. Indretning: entre, 3 gode værelser, badeværelse med brus og vaskesøjle. Stort fælles rum bestående af hyggelig stue m. trægulv samt brændeovn og i åben forbindelse med et pænt køkken. Fra stue er der en dejlig udsigt over området og Limfjorden. Yderligere er der herfra udgang til en stor træterrasse, ligeledes med udsigt. Et funktionelt sommerhus, der med få midler kan opdateres til en lys og endnu mere venlig bolig.
Grunden er anlagt med stort græsområde, der giver rig mulig for leg og andre aktiviteter. Grundet det naturskønne område, er der selvfølgelig fokus på udelivet. Det gør sig gældende i 3 dejlige terrasser, der alle har skøn udsigt. Den ene er overdækket med pejs, så uanset det danske vejr, kan udelivet nydes. Søger familien et godt fristed med masser af muligheder for at nyde roen og en skøn natur i et område, der har meget at byde på, er muligheden her og tilmed til en attraktiv pris.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Blåklokkevej 2, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Blåklokkevej 2, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger