Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Super dejligt hus og grund

Et meget hyggeligt og spændende hus beliggende i landsbyen Elsø, der er et område med mange børnefamilier, flere valg af skole / børnepasning og med få minutters kørsel til Nykøbing. Yderligere er der en nyanlagt legeplads i byen med direkte adgang fra grunden.
Boligen på 165 m2 bolig med bl.a. 4 værelser og en kælder på 40 m2 beliggende på 1593 m2 skøn grund med garage på 24 m2 og et udhus på 72 m2.
Huset er større end ses fra vejen grundet en tilbygning fra 1975 bag opr. hus. En harmonisk ejendom med god plads til familien både i og udenfor huset og ikke mindst udhuset, der giver mange muligheder.

Huset er indrettet som følgende: entre til fordelingsgang med pæn åben trappe til kælderen og fra gangen er der et soveværelse med skabe, et værelse, pænt og rummeligt badeværelse fra 2003 med lyst inventar og gulvvarme. Yderligere er der i åben forbindelse fra gangen adgang til et velindrettet køkken med plads til spisebord og inventar med pæne egetræslåger fra 1975. Anden del af huset er tilbygningen, som fra gangen har en meget stor stue i niveauforskel med gulvvarme fra 2003, store vinduer og udgang til terrasse og haven. Fra stue er der yderligere 2 værelser. God og sund kælder med nedgangsrum, stort bryggers / vaskerum med udgang, viktualierum og et disp. rum. De fleste vinduer er skiftet i perioden fra 2012 - 2015.

Grunden er super skøn og velanlagt med gårdsplads, forhave, flisebelagt indkørsel op til garagen. Bag huset ligger en super skøn have med en stor og hyggelig flisebelagt terrasse delt i to med niveauforskel og derudover en overdækket del. Haven er udlagt med stor græsplæne, bede, buske og store træer. Bagest på grunden er et stort og brugbart udhus, der kan benyttes til mange formål.

Et dejligt sted midt i landsbyen med en god bolig og en stor privat have.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Elsøvej 123, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Elsøvej 123, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger