Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Stor boligareal og god kælder

Fint beliggende villa i den sydlige del af Nykøbing med et boligareal på 199 m2 + stor kælder. Her er rummelighed med 7 gode værelser, 2 badeværelser, et gæstetoilet og flere gode disp. rum inkl. værksted. Bestemt en god bolig for familien, der gerne vil have plads og samtidig ønsker åbenhed i fælles rum.
Villaen er velindrettet og velholdt med en tilbygning i år 2000, der også giver mulighed for liberalt erhverv, så som klinik, frisør, hjemmekontor mv.
Villaen er indrettet som følgende: stor og pæn indgang med adgang herfra til tilbygning og resterende del af villaen. Tilbygningen består af et stort værelse med adgang til et meget stort badeværelse, begge rum er handicap venlige.
Fra indgang kommer vi ind i en stor hyggelig stue i vinkel med brændeovn, stort vinduesparti med udgang og i åben forbindelse til køkkenet med hvidt / gråt inventar. Både fra stue og køkken er der adgang til fordelingsgang med entre, trappe til underetagen, indgang til 3 store værelser og et dejligt badeværelse med hvidt inventar og fliser.
Underetagen består delvis af beboelse og kælder og hensigtsmæssigt opdelt med følgende indretning: nedgangsrum til værelsesafdeling med 3 store værelser og et toilet. Fra nedgangsrum er der indgang til bryggers med vaskerum og udgang, et viktualierum og et meget stort disp. rum med værksted / hobbyrum.
Grunden har flere niveauer og i plan til huset er et større flisebelagt område til parkering, gang til indgang og endvidere om i haven, der afsluttes med stort terrasse. Ligeledes er der et større område med fliser ned til entreen og herfra er der trappenedgang til haven, som består mest af græs. Der kan laves trappe fra stort terrasse i niveau ned til haven (pt. er der gelænder).
Villaen ligger på rolig villavej i gåafstand til dagligvarebutik og Limfjorden, der også kan ses lidt i perioder fra ejendommen. Yderligere er der ikke langt til skole, hal mv. God både på beliggenhed, villa og pris.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Faaruphusevej 10, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Faaruphusevej 10, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger