Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Idyl med fjordudsigt

Idyllist landsted med fjordudsigt fra både en skøn grund og hyggeligt hus der ligger i et naturskønt område på den vestlige del af øen. Stedet giver ro og de fleste vil føle sig hjemme, når de træder ind i huset, da det hele er så harmonisk.

Udsigten over fjorden forandrer sig hele tiden og er en af mange charmerende ting ved dette sted. Der er adgang til vandet, så gode gåture i frisk luft i rolige og skønne omgivelser, er bestemt en dejlig mulighed eller måske bare at sidde i haven eller ved køkkenbordet med en god kop kaffe og nyde fjordudsigten og naturen i konstant forandring.

Boligen er i god stand og alle rum er lyse og venlige. Indretning: entre, badeværelse med god plads og brus, en dejlig stue, der oser af hygge med pæn opgang til 1.salen. Fra stuen er der indgang til både et stort soveværelse og køkken, begge rum har udsigt mod fjorden. Køkkenet er lyst og pænt med hvidt inventar, god bordplads og plads til spisebord. Der er nem at lave direkte udgang fra køkken til udsigtssiden af huset. Fra køkkenet er der et godt bryggers med plads til både vaskemaskine og fryser. Boligarealet er på 134 m2 og godt isoleret. Der er oliefyr og tank fra 2008. kloak fra 2001. De fleste vinduer er skiftet og i Mahogni.

Super dejlig 1.sal med synlige bjælker og fremstår også lys og venlig. Vi kommer op i en stor dejlig stue med kvist til begge sider og en fantastisk udsigt til både haven og fjorden. Fra stuen er der et stort værelse og et mindre værelse.

Grunden velanlagt med stor gårdsplads, et større udhus, som giver mange muligheder for at være kreativ eller måske til opbevaring af båd eller lign. som kan bruges på fjorden. Skøn have på 3 sider af huset med hyggekroge, stor græsplæne, bede, buske, træ og selvfølgelig i harmoni med området og en fantastisk udsigt over marker og fjord. Dette lille landsted er ideelt til både helårs - og fritidsbeboelse.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Foldagervej 16, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Foldagervej 16, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger