Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Stor villa på dejlig grund

Dejlig villa beliggende i et godt område i Nykøbing nær både skole / aktiviteter mv. og generelt et område med mange gode gåture i skøn natur.
Fin og velholdt rødstens villa i 3 plan med en god kælder beliggende på en 1.198 m2 stor grund med en privat have. Villaen er indrettet som følgende: entre, fordelingsgang med god trappe til både 1. sal og kælderen. Flot og velindrettet køkken med hvidt inventar fra 2010, et godt værelse, gæstetoilet og en stor lys stue med vinduesparti og udgang til stor fin ophævet og delvis overdækket terrasse med mulighed for sol hele dagen. Herfra er der en dejlig udsigt til haven og området med Limfjorden i horisonten. 1. sal: opgang til fordelingsgang, 2 store værelser og et soveværelse med skabe, der også har udgang til sydvendt svalegang. Yderligere er der et opr. badeværelse med både bruseniche og badekar. Vinduerne er skiftet fra 2010 og frem. (få mangler).

God og fin kælder som har følgende indretning: nedgang til mellemgang med brændeovn og herfra er der 2 disp. rum, et toilet og et fint lyst vaskerum med bruser, hvidt inventar, bord, vask og god plads til hårde hvidevarer. Yderligere er der et større disp. rum som er fri af niveau og herfra er der udgang til havesiden.
Super dejlig og nem grund bestående af indkørsel til carport, gårdhave med granitsten, flisebelagt gangsti og indtil flere flisebelagte terrasser. Hyggelig nem privat have som mest består af stor græsplæne, buske og træer i delvis kuperet terræn. Yderligere er der havehus, udhus, brændeskur mv.
En pæn og velindrettet bolig med gode store lyse rum og ikke mindst beliggende på en stor dejlig grund, som gør at ejendommen er velegnet for børnefamilien, da der både er rig mulighed for at røre sig både ude og inde og tilmed en god kælder, der kan benyttes til mange formål.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Fruevænget 12, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fruevænget 12, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger