Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

God familievilla

God familievilla på 145 m2 + 26 m2 udestue beliggende i Lødderup i et område i cykel afstand fra børnehave / skole og med få km. til både Nykøbing og Legind skov mv.

Villaen er renoveret udefra med bl.a. nyere vinduer fra 2011, inddækning af gavle, udhæng og skorstens i zink.
Villaen indeholder: lyst bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer, regulært køkken med lyst inventar i vinkel og god plads til spisebord. Fra køkkenet er der fordelingsgang, hvor der er indgang til alle villaens øvrige rum, som er 3 værelser, soveværelse, rummeligt opr. badeværelse med både badekar, bruseniche og gulvvarme. Fra fordelingsgangen er der også entre og i åben forbindelse en stor dejlig og rummelig stue med pejs og udgang til en ældre udestue, der selvfølgelig har udgang til haven.

Grunden på 873 m2 er anlagt med stor gårdsplads, flisebelagt område ved indgang, carport med udhus. Haven er udlagt med stort græsareal på 2 sider af villaen med terrasse ved udestuen. Haven er delvis lukket med buske og træer.

En god og familievenlig bolig, der er nem at gå til, såfremt en opdatering ønskes. Villaen er i mursten og har nyere vinduer, inddækning mv., så der er ikke den store vedligeholdelse af boligen udefra.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Harrehøjvej 51, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Harrehøjvej 51, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger