Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Meget hyggelig villa i god byggestil med en lidt speciel og spændende indretning i 2 plan + kælder beliggende på dejlig stor og ugeneret grund centralt i Nykøbing.
Villaen indeholder: Overdækket indgangsparti, entré med trappe til både 1. sal og kælder, 2 hyggelige stuer (sammenlagt i vinkel) med åben forbindelse til et spændende køkken med gode detaljer, spiseplads og udgang til ophævet vestvendt træterrasse. 1. salen består af repos, pænt (mindre) badeværelse med kvist og 2 gode værelser i hyggelig stil med afhøvlede gulve.
God kælder bestående af gang med udgang til havesiden, viktualierum, dejligt bryggers / vaskerum med grovkøkken og skabe, gasfyr fra 2007 og 2 regulære disp. rum (delt med letvæg).
Grunden på 1159 m2 er udlagt med store flisebelagte områder (indkørsel, terrasse, gangstier), forhave og stor terrasse med privatliv med videre gang ned i en skøn have.
Ligger op ad indkøbsmuligheder, bager og i gåafstand til skole, børnepasning mv. Yderligere er det ikke langt fra Nykøbings centrum og gode gåture langs fjorden.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Kastanie Alle 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kastanie Alle 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger