Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Stor fin ejendom med mange muligheder

Foto af værkstedet kommer i næste uge.
Har du og din familie et ønske om at eje en meget stor og fin bolig på 407 m2 + 30 m2 udestue med tilhørende god garage 30 m2 og værksteddel på 70 m2, så er muligheden her. Yderligere er ejendommen beliggende på en dejlig 3.139 m2. stor grund med stor gårdsplads og park lign. have. Ejendommes forbrug er fornuftig, da det er energimærke C og opvarmes med pillefyr og har tilmed et solcelleanlæg. Ejendommen oser af muligheder grundet en god kombination af både udhuse / bolig med bl.a. en god indretning. Her er god plads både til den store familie, måske flere generationer og de, der gerne vil have plads eller måske har et ønske om at drive en form for erhverv fra ejendommen. Området har både skole / børnepasning / købmand og ikke mindst en skøn natur i gåafstand til fjorden, så delvis udlejning til turister er også en mulighed.

Huset er både spændende og velindrettet og kan deles i flere afdelinger, da der er plads nok. Velkommen indenfor: stor fin hall med trappe til 1. salen, 2 store og hyggelige stuer, delt med delvis glasvæg og fra bagerst stue er der nedgang til en skøn udestue. Fra første stue er der via dobbelt glasdør adgang til køkken / alrum med god plads og udgang. Køkkenet er af ældre dato men fin og velholdt. Fra køkkenet er der baggang med trappe til mindre kælder, gang, bryggers, et værelse, et pænt badeværelse med videre gang ud i et rum med spa.
1. salen er indrettet således, at der er mange muligheder for benyttelse og indeholder: opgang til forstue og herfra er der 3 store værelse og 2 alm. størrelse værelser. Fra repos kommer vi ind i 2. del 2 som består af gang / kontor, stue, et mindre køkken, et værelse og et dips. rum. Fra stue og et stort værelse er der udgang til terrassen.

Derudover en fin stor grund og have med store træer og græsplæne. Yderligere er der et godt isoleret værkstedsbygning og en garage. Her fås meget for pengene. En fin ejendom der rummer så mange muligheder både inde og ude og samtidig super hyggeligt.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Kongehøjvej 38, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kongehøjvej 38, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger