Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Solid og hyggelig murstensvilla i en speciel indretning beliggende på 1776 m2 stor og meget velanlagt grund med idyllisk have, der stort set rummer alt fra græs, træer, blomster, frugttræer / buske og køkkenhave. Huset er af ældre årgang og står for en renovering, der dog for den rette kan gøres fornuftigt, da huset er velindrettet og ejendommen rummer mange gode egenskaber i stil og muligheder, også i form af et godt udhus / garage. Store dele af inventaret er de originale og for dem, der kan se kvaliteten i de gode gl. dyder og indretter sig herefter med hygge, sjæl og tendensen siger jo kakkelborde mv., kan huset gøres super trendy med få midler mht. inventar. Indeholder: niveaudelt baggang med indgang til udhus og mindre trappe op til mellemgang, hyggeligt køkken med velholdt originalt inventar fra 1951 og indgang til begge stuer, regulær spisestue og en større hyggestue (bryder man opr. stil, er der selvfølgelig gode muligheder i at lave køkken / alrum). Fra stuen er der adgang til entré med trappe til 1. salen og indgang til et originalt badeværelse med badekar, der også har indgang fra gang ved køkkenet. 1.salen består af trappeopgang m. original flot trappe, gavlværelse, værelse med kvist og et større soveværelse.
Som nævnt er grunden stor og meget hyggeligt anlagt med gårdsplads, stor have og et integreret udhus / garage bestående af godt hobbyrum m. plads til hårde hvidevarer, disp. rum og en garage i vinkel, der både giver mulighed for bil og opbevaring.
Et hus der oser af hygge som i de gode gl. dage (bygget af nuværende ejer) og det samme må sandelig siges om grunden og haven, der oveni er meget flot og velanlagt.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Kongehøjvej 73, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kongehøjvej 73, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger