Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Dejligt moderniseret træhus beliggende i det naturskønne område på den nordlige del af øen i landsbyen Sejerslev. Der er indlagt centralvarme i 2006 og huset opvarmes med stokerfyr fra 2013.
Huset er meget velindrettet og lyst med både veranda, udestue og overdækket terrasse og beliggende på en nem og hyggelig grund.
Huset er indrettet som følgende: overdækket indgang til dejligt lyst bryggers fra 2008 med plads til hårde hvidevarer, grovvask og masser af skabsplads, fordelingsgang, 3 gode værelser og et dejligt soveværelse, alle med skabe, badeværelse fra 2008 med lyst inventar, gulvvarme og bruseniche. Fra fordelingsgangen er der både adgang til stue og køkken, der er i åben forbindelse og virkeligt husets hjerte. Dejligt og meget velindrettet køkken fra 2006 med alrummet / stue rundt i vinkel. Stor stue med god vægplads og stadig lyst og med udgang til dejlig udestue i god stand med yderligere udgang til større overdækket terrasse og herfra ud i haven.
Yderligere har ejendommen en større og meget pæn garage / udhus. Grunden er udlagt med et stort flisebelagt område som omfatter flere terrasser og gange, nem have, mest bestående af græs.
Idyllisk træhus, der både er velindrettet, god størrelse og oser af hygge i de lyse og venlige rum, også med mulighed for at opnå et længere ude liv grundet både udestue og overdækket terrasse.
Et kig værd, du vil ikke blive skuffet, da huset er i super fin form.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Lynghøjen 5, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lynghøjen 5, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger