Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Nedlagt landbrug lige udenfor Nykøbing

4 længet idyllisk landejendom beliggende på skøn grund lige uden for Nykøbing med et jordareal på 1.85 ha. Et charmerende stuehus fra 1874 med et boligareal på 174 m2 med tilhørende udhuse som bl.a. består af stald og ladebygning. Ejendommen er frit liggende via grusvej fra Nørrebro og her ligger ejendommen helt privat med udsigt til marker. En slægtsgård, der aldrig har været til salg.

Stuehuset er indrettet som følgende: Indgang med adgang til fyrrum med pillefyr fra 2013. Gangen er i åben forbindelse med grovkøkken og herfra er der et ældre badeværelse i lyse farver med brus, et depotrum, mindre værelse med trappe til et kælderrum. Hyggeligt større køkken med dejlig udsigt, lyst inventar og med indgang til et godt spisekammer med opr. inventar. Fra køkkenet er der adgang til et stort værelse (stue) og herfra er der endnu et værelse. Stor hyggelig stue i vinkel med brændeovn, original stuk og herfra er der entre og et værelse. Yderligere er der fra stue endnu en stue hyggelig stue, som også kan være et stort værelse. Indretning giver mulighed for flere værelser blot ved om rokering. Ønskes køkken / alrum er det også muligt, da rummene ligger hensigtsmæssigt i forhold til en opdatering. Stuehuset skal have nyt tag.

Grunden er på 18.559 m2 bestående af agerjord, grusvej og en nem have med høje træer. Udhusene er delvis oprindelige og også en god staldbygning fra 1970. Nogle af udhusene forestår en større renovering eller nedrivning.

Har man et ønske om at være på landet i private omgivelser i en idyllisk ejendom med sjæl og stadig få minutters kørsel fra Nykøbing, så er muligheden her. Her er plads til hobbydyr eller andre ting som kræver større arealer. Udhusene giver selvfølgelig også mulighed for at drive en form for erhverv herfra.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Nørrebro 207, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrebro 207, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger