Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Lys og hyggelig hus med god have

Et hyggeligt og velindrettet hus beliggende få minutters gang fra centrum i Nykøbing på en god grund med egen parkering og lukket have. 118 m2 bolig, der fremstår lys og venlig og som løbende er moderniseret. Der kan søges tilskud til renovering af huset udefra, da den er reg. i kulturatlas. Forhør nærmere.

Indretning: stor entre med gulvvarme og flot opr. trappe til 1. salen. Fra entreen er der et pænt rustik badeværelse med gulvvarme, bruseniche og yderligere er der også fra entreen indgang til et velindrettet køkken med spiseplads, hvidt køkken inventar og med udgang til terrasse og haven. Køkkenet er i åben forbindelse med bue til en stor lys stue med gulvvarme (2008) og brændeovn.
1. salen fremstår også i en lys stil med følgende indretning: repos med plads til arbejdsbord, et godt værelse og et soveværelse med skab / skydelåger og bagved er der mulighed for opbevaring. Boligen er indflytningsklar.

Grunden er velanlagt med flisebelagt indkørsel og parkering. Haven er privat og hyggelig og anlagt med flisebelagt terrasse og herfra opgang til en overdækket terrasse. Resten af haven består af bede, højbede, græs og buske. Yderligere er der et ældre udhus.
Et fint friliggende byhus til en god pris med gode reelle rum, der er holdt i en rustik og lys stil. Her er både hyggelig inde som ude.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Nørrebro 68, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrebro 68, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger