Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Bolig og stor erhvervsdel

Tidligere autoværksted med udstilling og bolig beliggende centralt i Vils med udstilling til Næssundvej. Ejendommen har en stor erhvervsdel på 507 m2 med 110 m2 bolig ovenpå bygningen ud til vejen. Erhvervsdelen har bl.a. 3 store rum bestående af værksted (ca. 200 m2), showrum (ca. 100 m2) og som først nævnt et udstillingsrum.

Boligen ligger over erhvervsdelen og består af følgende: opgang, et værelse, stue med god udsigt til byen, og herfra er der indgang til ældre hyggeligt køkken med plads til spisebord og indgang til et disp. rum. Yderligere fra køkkenet er der mellemgang, toilet, baderum med badekar og et soveværelse med skabe.

Erhvervsdelen: Indgang indtil en fordelingsgang, hvor der er adgang til mindre forrum og herfra i åben forbindelse er værkstedet med dør til større lagerrum. Fra værkstedet er der videre adgang til stort showrum. Der er selvfølgelig port både til værksted og showrum. Yderligere er der fra fordelingsgang adgang til et badeværelse og videre gang til et fyrrum med stokerfyr fra 2012. I åben forbindelse med gangen er et område, der kan benyttes til kontor og herfra indgang til endnu et kontor med trappe til 1. salen (bolig). Til sidst fra kontoret og ligeledes fra gårdsplads er udstillingen mod Næssundvej, som kan benyttes til mange formål og velbeliggende for udstilling, da vejen er trafikeret.

Grunden er på 1.768 m2 bestående mest af stor gårdsplads og forenden er der mulighed for at anlægge have.

Ejendommen er meget velegnet til mange former for erhverv og kan selvfølgelig også benyttes udelukkende til private formål, for den, der gerne vil have meget plads til en form for hobby. Ligeledes er bygningerne gode til opbevaring og der er delvis varme i erhvervsdelen.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Næssundvej 170, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 170, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger