Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Velkommen til en skøn lys villa med plads til familien velbeliggende i Ø. Jølby med skel til boldbaner og mulighed for at komme til hal, skole mv. denne vej.
Villaen fremstår over alt lys og indbydende med et rustik og moderne look. Indeholder: lys indgang med adgang til dejlig lys stue, der har vinduer til både gård og haveside og med god trappe til 1. salen. Lækkert køkken / alrum fra 2008 der god til fællesrum og indbyder til både madlavning, hyggestunder og generelt et fedt rum. Køkkenet er meget moderne på indretning med spot i loft, meget skabsplads og rengøringsvenlig. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig have og et skønt hobbyrum.
Førstesalen indeholder repos, lækkert nyere badeværelse med brus og lyse elementer, to gode værelser samt lyst soveværelse med udgang til tagterrasse. Villaen er opvarmet med stokerfyr.
Charmerende udhus, hvor der er indrettet hobbyrum /gæsteværelse (ikke beboelse) med stort indgangsparti i glas og indbyggede spots i loftet. Her er det kun fantasien, der begrænser benyttelse. Derudover er der et dips. rum / fyrrum.
Dejlig grund udlagt med indkørsel til grusbelagt gårdsplads, idyllisk stor have i harmoni med villaen og god plads til hygge med bl.a. drivhus der også anvendes som havepavillon, store træer og bålplads. Yderlige som nævnt er der direkte adgang til boldbaner, som de fleste børn og voksne vil sætte pris på.
Huset har gennemgået en større renovering med nye vinduer, køkken og bad fra 2008.
Beliggenheden er god i Ø. Jølby, der har flere skoler, børnehaver, gode indkøbsmuligheder, aktiv fritidsliv med Midt sport, hal, motionscenter og bus til både Nykøbing og Thisted. Alt i alt en velfungerende stor landsby.
Et besøg værd!


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Præstbrovej 282, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 282, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger