Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
NYHED

Bolig, stor værksted og grund i sydbyen

Plantegning ligger bagerst i billeder.

Her er muligheden for at få både bolig, stort værksted og grund i den sydlige del af Nykøbing. Villa i plan på 152 m2 plus 50 m2 opvarmet kælder og ikke mindst en stor værkstedsdel på 154 m2 med tilhørende kælder, der har status af erhverv. Det vil være hensigtsmæssigt at energirenovere villaen i hulmur mv. Yderligere er varmeberegningen inkl. opvarmning af kælderen.

Murstens villa med træ / alu vinduer fra 2006, gasfyr og tagrender fra 2015. Boligen er indrettet som følgende: entre med trappe til kælderen og indgang til et mindre værelse. Fra entreen er der mellemgang, vindfang, værelse med gennemgang til en hyggelig stue og herfra er der soveværelse med indgang til toilet. Fra mellemgang er der et ældre badeværelse med badekar, et stort værelse, køkken med plads til spisebord og en stor lys stue i vinkel. Det er muligt at tilpasse boligen til nutidens stil, da køkken og stue adskilles af væg. Yderligere er der mulighed for at få flere værelser ind i boligen, hvis nødvendigt.

Kælderen: bryggers med udgang og herfra er der et godt disp. rum og et vaskerum med bruser og plads til hårde hvidevarer.

Muret værksted på 154 m2 i et stort rum med port og integreret carport. Derudover er der et kælderrum på 90 m2 under værkstedet. Her er god plads til både hobby eller måske en form for erhverv. Der er mulighed for opvarmning af dette rum. Fra værkstedet er der et udhus, der har været brugt til lager.

Grunden på 1.542 m2 er udlagt med forhave, grusvej, gårdsplads, flisebelagt område ved entre / værksted og en lukket privat have, mest bestående af hæk og stort græsområde.
En hyggelig ejendom, der har mange muligheder og også bl.a. grundet den store værkstedsdel med mulighed for erhverv.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Sallingsundvej 48, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sallingsundvej 48, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger