Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
NYHED

Hus i plan med nyere køkken, bad og bryggers

Hyggelig og velindrettet mindre villa der har gennemgået en stor renovering i 2009 med nyt bryggers, badeværelse og køkken alle med gulvvarme, nye elinstallationer samt carport.
Villa med dejlig grund er beliggende på en god villavej i Nykøbing.
Boligens indretning er som følgende: Dejlig lyst bryggers med skabe og plads til hårde hvidevarer, samt nyt naturgasfyr installeret i 2012.
Fordelingsgang med nyt klinkegulv, flot badeværelse med stor bruseniche, åben entre, et værelse, pænt køkken med praktisk indretning (bl.a. sokkelskuffer) og plads til mindre spisebord, åben til hyggelig stue med udgang til sydvendt ældre udestue. Fra stuen er der indgang til soveværelse.
Udestuen har adgang til ældre garage og udgang til terrassen.
Haven er mod syd og ny anlagt i 2010 og består af stor flisebelagt terrasse, bede, græs, et ældre udhus og gæste/redskabshus
Foran huset er der flisebelagt indkørsel til carport og ud. Flisegang til bryggers - entre og videre om i haven. Villaen fremstår lys og venlig og med få midler, er den indflytningsklar.
En god og velindrettet villa nær skole, uddannelsesinstitutioner og indkøb i et godt kvarter. Bestemt et godt bud på en bolig, som er nem at have.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Solsortevej 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Solsortevej 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger