Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Unik ejendom i god byggestil

En unik og charmerende ejendom bestående af et stort stuehus på 280 m2 bolig med integreret tidligere tømrerværksted på 206 m2. Yderligere har ejendommen en dejlig stor grund på 3460 m2 med bl.a. en skøn stor park lign. have med god plads til leg.

Ejendommen er beliggende i Frøslev, som er en landsby med børnehave, indkøbsmuligheder og gratis bus kørende til bl.a. Nykøbing. Yderligere er der kun få km. til A26 / Ø. Jølby og ca. 10 km. til Nykøbing. Der er flere skolevalg i området.

Stor og rummelig villa, som har delvis datidens byggestil med god lofthøjde og indeholder så mange muligheder for at få en charmerende og speciel bolig. Huset har bl.a. 8 værelser.

Villaen indeholder: stor entré med indgang til en stor hyggelig stue med god lofthøjde og herfra er der adgang til div. rum så som en sydvendt udestue, et soveværelse og et større kontor med egen indgang og derfra udgang til værkstedet. Ligeledes er der fra stue et stort køkken med hvidt ældre inventar og god plads til spisebord, baggang med trappe til 1. salen og adgang til et ældre badeværelse med gulvvarme, hvidt interiør.

1. salen består af: opgang i fordelingsgang med hyggeområde i kvist, et badeværelse med kar, 3 store værelser, et meget stort gavl værelse og 2 alm. værelser. Det ene værelse har adgang til altan.
Det er ret unikt, at en ejendom har så stor en værkstedsbygning integreret i huset og giver mulighed for mange ting. Ønsker du et stort værksted, er den der, men rummet kan også bruges til alt muligt andet, så som gildesal, hobbyrum, multirum, aktivitetsrum og ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad de 206 m2 kan benyttes til.

Grunden er med grusvej op til hus med stor gårdsplads, der videreføres mod vest med bl.a. en garage. Mod syd / vest er der en stor flot anlagt have, der oser af hygge og er i fuld harmoni med resten af ejendommens stil. Haven har både stor græsplæne, mange store træer, flotte bede og flere hyggekroge.

En ejendom der forestår en renovering, men som har mange gode sider og for den rette, kan der her blive en super dejlig og speciel bolig med både meget plads i boligen, i udhuset og på grunden.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Staghøjvej 12, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Staghøjvej 12, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger