Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Fin landejendom med hustandsvindmølle.

I ejerudgiften er der afdrag til vindmølle. Indtægten er større end afdrag og kan ses i salgopstillingen.
Dejlig landejendom med tilhørende gode udhuse og 1 ha. jord, der gør det muligt at have eksempelvis hobbydyr mv. Her er god plads til familien både inde og ude. Yderligere handles en god forretning med, som er en hustandsvindmølle, som kan overtages for restgæld udenfor købesummen. Forhør nærmere.

Stuehuset er i 3 plan og byder på bl.a. 5 værelser, 2 toiletter mv. Boligens indretning: fint og renoveret bryggers med god plads, gulvvarme, skabe, bord, vask og med trappe til både kælder og 1.salen. Fra bryggers er der et stort værelse med skabe. Fra mellemgang er der et pænt lyst badeværelse, der er moderniseret i 2017 med gulvvarme, bruseniche og lyst inventar. Køkkenet er fra år 2000 med hvidt inventar og delt til spiseafdeling med god plads til bord. Køkkenet har kanap med udgang til en stor flisebelagt terrasse. Yderligere er der i åben forbindelse adgang til en hyggelig stue med bl.a. brændeovn. 1. salen er super dejligt med gode lyse rum og består af repos, toilet, et stort flot gavlværelse med mange deltaljer, skabsvæg og udgang til altan. Derudover er der et værelse med kvist og 2 værelser, begge med skabe. 1. salen er rummelig lys og super fin.

God kælder som er indrettet med nedgangsrum / disp. rum med udgang, et fyrrum med stokerfyr fra 2014, et pænt vaskerum med bord, vask og mange skabe. Rummet er renoveret og fremstår i en moderne stil med flisegulv og hvidt inventar. Stuehuset er tilbygget i 2009 og har i den forbindelse fået nyt tag. Plastvinduer fra 2000.

Velanlagt grund med stor gårdsplads, dejlig stor have / køkkenhave, der mest består af græs, buske og træer. Dertil kommer et større areal bestående af græs som selvfølgelig er nærliggende at bruge til hobbydyr eller andre interesser, hvor der skal bruges plads. Tilhørende er der flere gode udbygninger så som stald, værksted, god stor lade mv. Bag udhuset står en hustandsvindmølle Gaia 10 KW Risø, der skal sælges med ejendommen mod overtagelse af restgæld. Vindmøllen har en stor omsætning og bestemt en god forretning som værende. Forhør nærmere.

Alt i alt en god lille landejendom med passende udbygninger i hyggelige omgivelser og et pænt stue, der stort set er renoveret.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Asselsvej 138, storup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Asselsvej 138, storup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger