Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Have
Alrum / Stue
Ejendommen
Have
Facade
Dam / Have
Køkken
Køkken
Køkken
Alrum / Stue
Alrum / Stue
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Mellemgang
Stue 1,sal
Stue 1,sal
Udsigt fra stue
Værelse
Værelse
Ejendommen
Have
Have / dam
Have
Have
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Idyllsik ejendom på en skøn naturgrund

Se energimærket, tilstandsrapport og elrapport under Dokumenter her på siden.

Blidstruplund er en super dejlig og idyllisk ejendom bestående af et pænt stuehus og ikke mindst en stor og skøn grund med park lign. have med sø nederst på grunden og å i skel. Ejendommen er fritliggende med skel til åbne marker og ud til et større engområde, der gør, at der er et rigt dyreliv. Bl.a. de store 4 benene er blandt de dyr, der kommer op på grunden og det ses ved sporaftryk ved sø og i liggesteder blandt træerne.

Ydervægge er udført som 30 cm hulmur. Vægge består udvendigt og indvendigt af tegl. Hulrummet er efterisoleret med mineraluldsgranulat og skråvægge er isoleret med 250 mm.mineralud. Årsagen til, at ejendommen har et lavt bogstav er, at der pt. udelukkende er en luft til luft varmepumpe installeret. Uanset at den opvarmer store dele af huset, er der i energimærket indsat på papiret elradiatorer i alle andre rum end der, hvor varmepumpen sidder og beregnet ud fra dette.

Flot stuehus med en hyggelig bolig, der har følgende indretning: bryggers der fremstår råt med mulighed for at opsætte bord, vask, skabe og vaskemaskine. Herfra er der et virkeligt fint køkkenrum med åben forbindelse til alrum / stue og også åben til husets 1. sal med synlige bjælker og dermed bliver stuen på 1. sal en integreret del af stueplan. Det er ikke opsat køkkeninventar, da det er vurderet, at næste ejer kan beslutte, hvilket køkken der ønskes. Ud i et med køkken er alrum i vinkel med opr. trægulv og dobbelt terrassedør med udgang til sydvendt have. Der er skorsten i alrum med isokern, dog er tilgang lukket pt. I åben forbindelse med alrummet er stuedelen, som ligeledes har opr. trægulv og udsigt til haven. Fra alrum er der et godt værelse og åben adgang til mellemgang med ny trappe til 1. salen og fra mellemgang er der et rummeligt badeværelse med ældre fliser, bruser, renoveret pudset vægge og ny bord / vask og toilet.

1. salen består af opgang til åben stue med karnap og tagvinduer mod gårdsplads med en skøn udsigt over marker i begge retninger. Stuen er i åben forbindelse til køkkenet afgrænset af ny gelænder. Fra stuen er der to store gavlværelser med skråvægge i troldtekt plader. Hele overtagen er lavet fra 2012 og frem og afsluttet med nye gulve i 2020. Boligen har ikke været beboet efter renovering. Grunden er vidunderlig og meget velanlagt i idylliske omgivelser med grusvej om til stor gårdsplads. På østsiden af grusvejen er et græsområde med en bred læbælte bestående af træer / buske. Stendige langs grusvejen videre føres om i gårdsplads som er privat og fremstår i en god helhed med resten. Foran huset mod syd er en have med hæk i skel og mest bestående af græsplæne og ud i et med resten af grunden, som består af stort græsområde, nogle frugttræer, gl. træer som afsluttes nederst på grunden med en sø, der går ud til åen, som ligger i skel.

Grunden oser af hygge i rolige og private omgivelser og tilmed er der en dejlig udsigt til marker og eng. En del af grunden holdes vildt, da der også skal være plads til et rigt dyreliv af både de små og store og som kan nydes året rundt.
Alt i alt et idyllisk og fredeligt sted som både kan benyttes til helårsbolig og bestemt også god til fritidsbrug, da ejendommen er nemt at have. Blidstrup området er fint og består af få huse, en kirke og Blidstrup Efterskole. Der kører bus forbi ejendommen og der er ca. 5 km til Vils, som har børnepasning, skole, fritidsaktiviteter mv. Yderligere er der ca. 2,5 km til Dagli Brugs og købmand.

Info om ejendommen: Stuehuset har siden 2006 gennemgået en stor renovering med respekt for det opr. hus. Huset har udefra fået renoveret sokkel, murværk, vandskuret med Skalcem s2000 og prof. malet. Skorstene er bygget op fra ny i forbindelse med udskiftning af taget i 2006 (betontagsten). Vinduerne (- 3) er løbende skiftet og der er indsat en god luft til luft varmepumpe. Ejendommen er spildevands kloakeret. Stuehuset indefra har fået nyt strøm og lofterne er fornyet med gips. Væggene er renoveret og pudset. Der er åbnet op fra køkken til 1. salen med synlige bjælker. Trappen i mellemgang er ny og gulvene i stue og mellemgang er høvlet. Vandvarmer fra 2021. Hele 1. salen er lavet fra ny og dette arbejde er påbegyndt for ca. 9 år siden med synlige bjælker, skråvægge i trodtekt og lige vægge i gips. Gulvene er lagt i 2020. Der er ny gelænder opsat i 2021 sammen med trappen. Den ene skorsten i alrum og som går op i stue på 1. sal har været brugt indtil renoveringen og den anden skorsten er udelukkende lavet i respekt for huset opr. stil og ikke gennemgående.
Grunden er idyllisk anlagt og tilplantet i 2007 med mange forskellige træer og der er lavet stendige mv. Gl. udbygninger er revet ned. De 2 røde huse i tilstandsrapport er info om, at der udelukkende pt. er varmepumpe og varmeforsyningen bør kombineres med radiatorer.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Åbakken 14, Blidstrup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Åbakken 14, Blidstrup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger