Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Idyl både inde og ude i rolige omgivelser

Her er der virkelig idyl både i form af et hyggeligt hus og grund, der ligger privat i delvis frie omgivelser og skøn natur.~ Huset ligger med skel til eng og græsmark, hvor åen løber gennem et større område med eng og åbne marker. Det gør, at området er meget rigt på dyreliv af både dem, der kan flyve, men også små som store på 4 ben.

Huset og grunden er både hyggelig og idyllisk og bestemt et sted, som både kan benyttes til helårs eller fritidsbolig.

Huset fremstår i en god stand og er er løbende renoveret i en god stil, som passer til stedet. Boligens indretning:~ via entre med plads til hårde hvidevarer er der adgang til fyrrum og et pænt lyst badeværelse med bruseniche, hvidt inventar og gulvvarme. I entreen er der trappe til 1. salen og også indgang til et super dejligt moderniseret køkken med hvidt malet inventar, brændeovn og i åben forbindelse via bue til spisestuen, der har skøn udsigt til marker.~ Fra spisestue er der via dobbelt franskdør en super hyggelig stue med udsigt til haven. ~ra spisestuen er der mellemgang med udgang til syd/vestvendt terrasse og videre adgang til 2 gode værelser.

1. salen består af repos og et meget hyggeligt værelse. Resten af 1. salen er loftsrum.

Grunden er meget velanlagt og idyllisk med grusvej ned til gårdsplads, hvor der er et fint udhus / garage og herfra er der adgang til gårdhaven, der er privat og ~oser af hygge med planter, stakit og en stor sydvendt terrasse, hvor solen er det meste af dagen.~ Gårdhaven er også adgangsvejen til boligen og via flisebelægning er der gang langs huset om til haven, som består af træer, buske og græsplæne og endnu en terrasse. Fra terrassen er der adgang til et udhus, der ligger i forlængelsen af boligen og har et godt værkestedsrum.~ Dette idyl er i fin form og ligger i Emb med udsigt og kørsel over åen til Blidstrup og herfra er der 5 min. kørsel til både Vils og Ø. Assels, der begge har gode muligheder for dagligvare indkøb mv. Bussen kører lige forbi og nærmeste skole /~ børnepasning er Vils. Derudover ligger der flere havne i området og dermed også mulighed for at have en båd liggende eller blot nyde livet ved god strand og fjord.

Et godt bud på et fristed, der oser af hygge både inde som ude med lyden af et vildt, der også benytter sig af at bo et naturskønt område. Lokalt området har en del tilbud og er velfungerende.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Åbakken 18, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Åbakken 18, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger