Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et godt hus, der løbende er renoveret med bl.a. 4 værelser.

Et velholdt hus der løbende er renoveret, beliggende på en hyggelig grund med tilhørende grund på den anden side af vejen, hvor der er plads til parkering og opbevaring, da her er et stål udhus med god plads.

Boligen har gulvvarme overalt i stueplan (ikke entre) og fremstår i en god og lys stil med følgende indretning: fra carport er der entre med trappe til 1. salen og med videre gang ind til et dejligt køkken fra 2013 med hvidt inventar. I åben forbindelse fra køkken er der en dobbelt stue delt med dobbelt franskdør, hvor bagerste del bliver brugt til hyggestue. Stuen som ligger fra køkkenet bliver brugt til spisestue. Her er der udgang til en syd / østvendt ophævet træterrasse. Fra stue er der et fint soveværelse med skabe og herfra et lyst badeværelse med lyst inventar (såfremt ønskes kan badeværelset udvides med det lille område i stue). 1. salen består af repos som også er fordelingsgang og herfra er der 3 gode værelser og et toilet. Boligen fremstår lys og venlig med en skøn udsigt over området med rigt dyreliv, da det er nær både eng, å mv. Opvarmning er udregnet til kr. 11.230 (4,9 t. træpiller).

Udover et charmerende hus er der via flisebelagt indkørsel en integreret carport med både direkte adgang til husets entre og også til et godt udhus, der består af et hobbyrum, et fyrrum med pillefyr og et disp. rum. Fra udhuset er der udgang til en fin og hyggelig have med terrasse og nedgang til have mest bestående af græsplæne og hæk.

På den anden side af vejen fortsætter grunden og her er der en større gårdsplads og ikke mindst et udhus i stål på 50 m2 fra 2001. Her kan indtil flere biler stå under tag ellers giver udhuset en del andre muligheder for benyttelse.

Det er et godt område med skøn natur og med bussen kørende lige forbi, der gør hverdagen praktisk for familien, da skole, børnepasning mv. ligger ca. 6 km herfra i Vils. Såfremt andre alternativer ønskes, er der flere valg af friskoler og børnehave i området, hvor bussen også kører til. Et billigt hus i en god stand med tilhørende udhuse og en nem og hyggelig grund i et lokalt velfungerende område.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Åbakken 20, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Åbakken 20, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger