Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Fin villa med en god beliggenhed

Dejlig villa i 1 plan med tilhørende god kælder beliggende på lukket villavej i Ø. Jølby nær både skole / børnepasning, indkøb, bus mv. Yderligere har ejendommen en privat og hyggelig grund.

En god murstens villa med nyt tag fra 2010 og som bl.a. har flere store stuer og en super dejlig udestue. Boligens plantegning kan nemt ændres, så der laves flere værelser. Boligen er indrettet som følgende: entre, god stor spisestue / alrum og herfra er der et pænt køkken fra 1990erne med plads til spisebord og godt lysindfald gennem glaskarnap. Yderligere er der nedgang til kælder og indgang til et godt værelse.
Fra spisestue er der mellemgang, soveværelse og et lyst badeværelse med brus og gulvvarme. Stor og hyggelig stue i vinkel, hvor der er mulighed for at lave 2 værelser og stadig bevare en dejlig stue. Til sidst og ikke mindst er der fra stue udgang til en skøn 24 m2 stor udestue med loft i kip, dejlig udsigt og med udgang til terrasse og have.
50 m2 kælder med nedgangsrum og herfra er der viktualierum, badeværelse og stort vaskerum. Derudover er der også 2 store disp. rum. Gasfyr fra 2010.

Grunden er udlagt med forhave, flisebelagt gang og indkørsel til muret garage. Bag huset ligger en dejlig vestvendt have med direkte adgang til terrassen fra udestuen. Privat lukket have, der ligger rigtig for solen og består mest af græs og buske. Yderligere er der her et godt udhus.

Lys og venlig villa med en super god beliggenhed centralt i Ø. Jølby.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Bakken 4, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bakken 4, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger