Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velbeliggende sommerhus med stort udhus

Et skønt beliggende sommerhus i Sillerslevøre i hyggelige omgivelser på en dejlig grund med stort græsområde og træer. Yderligere ligger sommerhuset nær stor sø og få minutters gang fra Limfjorden og god badestrand. Sommerhusområdet ligger i på den sydlige del af øen i et naturskønt område med rigt dyreliv og hvor man bl.a. kommer til at dele området med vildt, både små, store, gående og flyvende.
Sommerhuset er bygget i 2006 og er på 80 m2 bolig plus udestue i en lys stil med en skøn udsigt. Yderligere er der et tilhørende udhus på 41 m2, der giver mulighed for opbevaring af båd, legeredskaber og kan også benyttes til hobbyrum, da der er god plads til eksempelvis bordtennis eller lign.

Boligen er indrettet som følgende: gennem den sydvendte udestue er der adgang til sommerhuset, hvor man kommer direkte ind i husets hjerte, som er et stort lyst køkken, alrum og stue i et. Dette store åbne rum giver familien muligheden for det, de fleste forbinder med et sommerhus, nemlig fælles sammen vær med familien. Stort fint køkken med hvidt inventar og rigtig god plads til både spisebord, sofaer mv. Fra stuen er der et pænt badeværelse med bruseniche og mellemgang til 2 store værelser med skabe og fra det ene værelse er der udgang til en østvendt terrasse. Sommerhuset ligger rigtig for solen med terrasse hele vejen rundt om sommerhuset, som giver mulighed for at finde læ og sol. Grunden består af græs og træer, hvor der både er privatliv, hygge og stadig åben for sol og med en stor græsplæne, så der også er rig mulighed for leg. Den største terrasse ligger mod vest, hvor aftensolen kan nydes sammen med en dejlig udsigt over området.

God strand og badebro ligger indenfor få minutters gang og ligeledes ligger Sillerslev Havn, indkøb mv. indenfor få minutters kørsel. Der er ca. 15 min. kørsel til Nykøbing, der er en hyggelig handelsby med mange tilbud og køreturen enten i bil eller på cykel er vidunderligt, da halvdelen af turen kører man langs fjorden forbi Sallingsund og ind til Nykøbing.

Et super dejligt sted med ro og stadig mulighed for at være både aktiv på grunden og i området.
Der er mulighed for tilkøb af nabogrunde – forhør nærmere.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Ballesvej 18, Sillerslevøre, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ballesvej 18, Sillerslevøre, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger