Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Flot sommerhus i gåafstand fra fjorden

Flot, stilren og charmerende sommerhus fra 2007 på 78 m2 beliggende i et naturskønt område på den sydlige del af øen Mors i gåafstand fra god strand /badebro og Limfjorden. Området er naturskønt med bl.a. et rigt dyreliv / vildt. Morsø Kommune i gang med at anlægge en stor sø ca. 300 m. fra sommerhuset, som bestemt bliver et stort plus for området med endnu mere natur og skønne omgivelser.

Et velbygget og godt indrettet vinkelsommerhus i kvalitetsmaterialer fra firmaet ”Liljehuset” Træ sommerhuset er i en super stand med minimal vedligeholdelse i en lys og moderne stil med bl.a. loft i kip, store vinduer / udgang til terrasse på 3 sider af huset på en åben stor grund med dejlig udsigt.

Boligen er indrettet som følgende: overdækket indgangsparti til entre med adgang til et fint badeværelse med gulvvarme, bruseniche og lyst inventar. Fra entreen er husets hjerte, som er et stort flot rum med loft i kip og delt med flot køkken og resten er en stor hyggelig stue med brændeovn, stort vinduesparti med udgang til stor delvis overdækket træterrasse mod vest og syd.
I stuen er der en alkove og også med indgang til 3 gode værelser, hvor 2 af dem er med skabsplads. Husets rumfordeling oser af sammenvær, da værelserne har adgang fra stuen og dermed vil familien stadig være samlet og have fælleskab, uanset om alle hygge foran brændeovn og nyder den gode udsigt, eller børnene har valgt at bruge tid på værelserne.

Der er 2 gode træterrassers med en ved indgang mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes og også en stor terrasse på 2 sider af huset, både mod syd og vest, og dermed er alle soltimer dækket ind og familie kan nyde både solbadning, middags / aftensmad her. En del af den vestlige terrasse er overdækket. Den store grund er på 3.460 m2. og består mest af et stort græsområde og en gårdsplads. Vidderne er store og udsigten god og dermed ikke klemt, men grunden kan selvfølgelig tilplantes, såfremt ønskes.

Som beskrevet er det et meget naturskønt område med god badestrand og en børnevenlig Limfjord, der giver mulighed for at leg / div. hobbies på vand.

Sillerslevøre er et velfungerende sommerhus område beliggende ud til Limfjorden og med en kommende sø og få km. fra købmand og ikke mindst Sillerslev Havn, der oser af hygge i en skøn blanding af fiskere, lystbåde, lokale beboer, turister, god badestrand mv. Yderligere har Sillerslev Havn en cafeteria i sommerperioden.

Et spændende sommerhus, der fremstår som næsten nyt i en moderne og hyggelig stil både inde som ude i et naturskønt og dyrerigt område.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Ballesvej 11, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ballesvej 11, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger