Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Fint hus med garage i nær centrum med alt i plan

Et dejligt rækkehus på 107 m2 beliggende i et hyggeligt område nær centrum i Nykøbing med alt i plan, så boligen kan benyttes til alle aldre. Yderligere er der både en garage med et godt udhus og en hyggelig have til stedet.

Huset er løbende renoveret og tilbygget i 1999 med følgende indretning: stor entre fra gårdhaven med plads til hårde hvidevarer og med videre gang til 2 gode værelser og et fint badeværelse med lyst inventar. Fra entreen er der indgang til et fint køkken, der er moderniseret med malet låger og der er god plads til spisebord. Herfra er der en dejlig stue med god vægplads, vinduer til gaden, pillebrændeovn fra 2019 og trappe til husets 1. sal. Husets 1. sal består af en rummelig repos, hvor der er plads til enten kontor, spillerum eller lign. Herfra er der et opbevaringsrum og et stort fint værelse med kvist. Der er gulvvarme i bad og køkken og huset har plast vinduer.

Lukket grund med garage og udhus til fortov, som er en fin løsning og samtidig kan man parkere under tag på egen grund. Der er via port og dør adgang til garagen og herfra er der indgang til et fint stort hobbyrum.~ Fra garagen er der adgang til resten af grunden, som består af et flisebelagt område, der både fungerer som indgang til huset og som terrasse. Resten af grunden består af en hyggelig have med græsplæne, lidt bede, hæk og et drivhus. Huset og garagen er på havesiden beklædt med træ.
Som sagt kan boligen benyttes af de fleste, da både stue, køkken, bad, entre og 2 værelser er i plan og fremstår i en fin stand. Huset har energimærke C og et årligt beregnet forbrug på ca. kr. 9.000.

Et virkeligt hyggeligt sted med garage, hobbyrum og en skøn have.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Bangsgade 5, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bangsgade 5, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger