Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Set fra haven
Taget fra stuen på en fremvisning
Terrasse
Set fra haven
Have
Facade
Gårdsplads
Frugthave
Gårdsplads
Gårdsplads
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Gang
Værelse
Værelse
Repos
Værelse
Set fra haven
Frugthave mv.
Garage
Udhus
Udsigt
Vej til gårdsplads
Have
Omgivelser
 

Landlig idyl

I landlige omgivelser ligger et hyggeligt hus med et udhus på en fritliggende idyllisk grund i hel private omgivelser. Her er der ro og samtidig er huset beliggende i et naturskønt område med bl.a. Limfjorden nær ved. Huset kan både benyttes til helårsbolig, men helt bestemt også super god som fritidshus for familien der gerne i fritiden vil have deres egen lille private idyl, som deles med et rigt dyreliv.

Huset trænger delvis til en renovering og noget skal gøres, for at ejendommen er klar til benyttelse. Huset har følgende indretning: entre / gang og herfra er der et mindre badeværelse med brus, et værelse med udsigt til haven. Fra gangen er der et pænt køkken med god plads og udsigt til en idyllisk gårdsplads mv. Fra køkkenet er der en hyggelig stue med trappe til 1. sal, brændeovn (skal udskiftes ved handel) og udgang til terrasse og have, som ligger rigtig for solen. Fra stuen er der adgang til et kontor med udgang til gårdsplads. 1. salen består af repos og 2 gavlværelser med synlige bjælker.

Grunden er meget hyggelig med træer i skel og opkørsel via grusvej til gårdsplads, hvor der er et større udhus med garage, hønsehus og udhus. Udhuset trænger også delvis til renovering.
Forhave ved gårdsplads består af træer, græs, drivhus og frugttræer. Haven er anlagt med terrasse ved huset, stor græsplæne, buske, træer og en jordvold ved enden af haven. Imellem træerne er der en skøn udsigt udover markerne.

Er du til landlig idyl i frie og private omgivelser og kan overskue at færdiggøre huset, så får du her et virkeligt dejligt sted til få penge.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Birkkærvej 10, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkkærvej 10, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger