Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Stort set alt er fornyet / renoveret på villaen - energimærke B

Energiklasse B med luft til vand varmepumpe fra 2017 med et årligt forbrug på kr. 8.100.

Stort set renoveret villa på 157 m2 beliggende i et godt område på lukket vej i Tødsø. 711 m2 grund med velanlagt have. Villaen har løbende gennemgået en stor renovering, hvor både tag, tagrender, inddækning og vinduer er skiftet. Murværket er fuget om og der er installeret luft til vand varmepumpe. Yderligere er der anlagt nyere terrasse.

Boligen er fin og rummelig med en god indretning som består af lyst bryggers med skabe, bord, vask og god plads til hårde hvidevarer og med indgang til et pænt og velindrettet køkken fra 2005 med gulvvarme og plads til spisebord. Stor og lys stue med brændeovn, god vægplads og store vinduespartier med udgang til terrassen. I forlængelse af stue er et stort værelse, der ligeledes har udgang til terrassen. Fra stuen er der entre og et gæstetoilet. Værelsesafdelingen med indgang fra stuen har mellemgang, flot badeværelse fra 2011 med gulvvarme, 2 store værelser og et godt soveværelse med skabe.

Velanlagt grund med flisebelagt indgang og indkørsel til carport med isoleret redskabsrum. Mod sydvest er en nem og velanlagt have mest bestående af hæk, græsplæne og en nyere flot terrasse. En super dejlig villa med god plads og store rum, der er velegnet til stort set alle. Villaen er beliggende i et godt område på lukket vej med få km. til bl.a. Nykøbing og A26.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Birkealle 3, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkealle 3, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger