Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Entre
Bryggers
Badeværelse
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Udsigt
Stue
Stue
Stue
Soveværelse
Repos
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Have
Ejendommen
 

Landidyl med knap 2,7 ha. jord

Super dejlig landejendom med knap 2,7 ha. jord og en rigtig fin bolig, der oser af hygge i en god og lys stil. Ejendommen er beliggende på rolig vej få km. fra fjord og strand med et stuehus på 164 m2 bolig + integreret udhus og et fritliggende udhus, som bl.a. kan benyttes til stald.

Boligen har følgende indretning: entre med trappe til 1. salen og herfra er der både indgang til bryggers, badeværelse og køkkenet. Fint og praktisk bryggers med masser af skabsplads og plads til hårde hvidevarer. Rummeligt badeværelset fra 2017 i en god og rustik stil, der passer perfekt til huset. Alrum og køkken er et stort lyst rum med karnap og et flot Aubo køkken i 2021. Fra alrummet er der indgang til en hyggelig stue med videre gang til et fint soveværelse med udgang til vestvendt terrasse. Skillevæg mellem stue og soveværelse er let og kan nedtages. Der er gulvvarme i entre, bryggers, badeværelse og køkken / alrum.

1. salen består af repos, fordelingsgang med skabe og 3 gode værelser.
I forlængelse af stuehuset er et udhus bestående af indgang til dips. rum og herfra er der endnu et godt rum til hobby eller lign. og et fyrrum med pillefyr. Derudover er der et fritliggende udhus, som evt. kan benyttes som stald til mindre hobbydyr.

Grunden er velanlagt med stor gårdsplads, græsområde / legeplads og en nem have bestående af terrasse, træer / buske og græsplæne. Resten af grunden er et stort jordareal beliggende op til gårdsplads og her er der mulighed for at have hobbydyr, dyrke marken, plante træer mv. Pt. er jordarealet udlejet.

Et fint landsted med passende størrelser bygninger og beliggende i et område med flere muligheder for valg af skole og børnepasning. Her er rummelighed både inde som ude i rolige omgivelser og med mange muligheder for fritidsaktiviteter.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Birkkærvej 6, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkkærvej 6, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger