Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stor 1 plan villa med dejlig have

God beliggende villa i plan med et boligareal på 161 m2 + udestue på 24 m2 på en 847 m2 stor grund med privat og hyggelig have. Villaen har en lidt speciel indretning med flere store stuer og få værelser, der dog i forbindelse med en renovering kan ændres.

Boligens indretning er som følgende: entre til mellemgang med indgang til et stort badeværelse, soveværelse med skabe og endnu et mindre badeværelse. Fra mellemgang er der indgang til en stor stue med brændeovn, vinduesparti til haven og udgang til en stor udestue med videre udgang til sydvendt terrasse / have. I åben forbindelse via bue er et 2 delt køkken med udgang til garage / udhus. Yderligere er der fra stue et værelse og endnu en stor og meget hyggelig pejsestue med megen vægplads og også med udgang til udestue. Største dele af villaen er i opr. stil.
Skøn grund med flisebelagt forhave med hæk / bede op indkørsel til carport og garage / udhus. Sidst nævnte er nok mest hensigtsmæssigt til udhus grundet størrelsen. Mod syd er en super hyggelig have med mulighed for sol det meste af dagen. Haven består af en dejlig terrasse, stor græsplæne, bede, hæk, drivhus og endnu et udhus. En villa med mange muligheder og såfremt ønskes også med mulighed for ændring af plantegningen, så køkken / alrum og flere værelser laves og stadig opretholde boligens rummelighed.

Villaen er beliggende på rolig vej og indenfor 500 m. til 1 km. er der både adgang til fjord, strand, grønt område og Nykøbings centrum.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Birkevej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkevej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger