Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Købsaftale under udarbejdelse - fremvises ikke

Fritliggende og meget velholdt nedlagt landbrug beliggende på lukket vej mellem Durup og Åsted i Salling med både god bolig, udbygning og lade. Ejendommen er under udstykning og der er mulighed for tilkøb af jord, så der er mulighed for at have hobbydyr mv. Yderligere er der nyere pillefyr (2 år gl.) og et solcelleanlæg fra 2012. Såfremt ønskes, kan der medkøbes vindmølleanparter.

Stuehuset er løbende renoveret både inde som ude og fremstår i en god stand med bl.a. gulvvarme i stueplan (- et værelse). I mellembygning er et stort flot bryggers med hvidt inventar, bord og vask og herfra er der indgang både til huset og et vaskerum med plads til hårde hvidevarer og videre gang til en stor terrasse mod nord. I stuehuset er der mellemgang med god trappe til 1. sal og også med indgang til både køkken og et stort flot nyere badeværelse fra 2018. Køkkenet er med lyst inventar og med god plads til spisebord og herfra er der et godt værelse med skabe og en dejlig stue i vinkel med udgang til sydvendt terrasse.

1. salen er nymalet og har nye gulve og fremstår i en lys og hyggelig stil med opgang til repos og herfra er der 3 store værelser med skabe og et toilet. Boligareal og bryggers er i alt opmålt til 206 m2. Ydervæggene er sat om for i 1992 i forbindelse med en større renovering.

Staldbygningen er på ca. 410 m2 og er en sammenhængende bygning med flere dips. rum, stald, fyrrum med nyere pillefyr, et stort værkstedsrum med port og en garage med god plads. Yderligere er der i enden af denne bygning en opr. ladebygning, ligeledes med port.

Maskinhuset ligger bag staldbygningen og er ca. 250 m2 med stålspær og består af et stort rum med porte. Solcelleanlæg er installeret på maskinhusets tag.

Meget velanlagt og velholdt grund bestående af gårdsplads og en super dejlig have på 3 sider af huset, som både er hyggelig, veltrimmet og har flere terrasser i private omgivelser med dejlig udsigt over marker. Bag staldbygningen, hvor maskinhuset ligger, er der et frit areal med græs. I forlængelse heraf er der mulighed for tilkøb af mere jord, så der bliver endnu større muligheder for at benytte de frie omgivelser og udhusene.

Alt i alt et fint og ordentligt landsted med mange gode egenskaber og tilmed mulighed for tilkøb af jordareal. Ejendommen ligger på en blind og rolig vej få minutter fra Durup by.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Bjergbyvej 9, Bjergby, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bjergbyvej 9, Bjergby, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger