Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Solidt hus beliggende på en god grund

Murstenshus med et boligareal på 129 m2, hvoraf de 36 m2 er 1. salen. Huset er beliggende på 1511 m2 grund i landlige omgivelser, hvor en del af grundet er udlagt som græsmark. Grunden er udlagt med grus foran huset og langs huset er der gårdsplads med indkørsel til carport. Herfra er der videre gang om bag huset til terrassen med adgang til baggang og videre gang til resten af grunden. Huset er beliggende sammen med få huse omkring den og i landlige omgivelser med udsigt fra grund til mark.

Boligen har følgende indretning: ved terrasse er der indgang til baggang og herfra er der et større rum , et viktualierum og et ældre badeværelse med brusenihce. Fra Baggang er der også adgang til husets køkken, som har en fin størrelse med brændeovn, plads til spisebord og har ældre men brugbar inventar. Fra køkken er der en stue med vinduer til vejen og fra stuen er der videre gang til entre der har udgang til gårdsplads og trappe til 1. salen.

1. salen består af repos / fordelingsgang, 2 gode værelser og et større badeværelse af ældre dato med badekar.

Grunden er anlagt med gårdsplads, terrasse, lidt tilgroet have med drivhus og et fritliggende græsareal med metal skur. Her har tidligere gået får.
Den nordlig del af øen, hvor huset er ligger har en meget unik natur og i en radius på ca. 6 km er både fjord, god badestrand, Saelgerhøj, Flade Klit, Hanklit mv.

Et godt og solidt hus, der dog trænger til en kærlig hånd i beboelsen, men kan også tilrettes med få midler. Meget velegnet til fritidsbolig, da ejendommen opvarmes med el og brændeovn.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Bjørnvadbro 35, Tøving, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bjørnvadbro 35, Tøving, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger