Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Gang
Stue
Stue
Stue
Stue
Badeværelse
Køkken
Køkken
Repos
Værelse
Værelse
Gang
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
 

Murstens villa i en god stil på dejlig stor grund

Murstens villa i 2 plan på 109 m2 bolig + ca. 10 m2 kælder og med 47 m2 integreret udhus. Villaen er beliggende på en dejlig grund og i et naturskønt område med ca. 3 km til fjord / strand og ca. 7 km. til Hanklit.

Indretningen er som følgende: entre med god trappe til 1.salen og også med trappe til kælderen, som består af 2 disp. rum / viktualierum. Herfra er der mellemgang med indgang til stue, badeværelse og køkken. Stuen er hyggelig med god vægplads, trægulv, brændeovn og en dejlig udsigt. Pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme og ligeledes et pænt lyst køkken med plads til spisebord og herfra er der udgang til udhuset, som består af vaskerum, 2 store dips. rum og et fyrrum.

Villaens 1. sal er velindrettet med repos og herfra er der et værelse, et stort soveværelse med kvist, mellemgang med skabe og endnu et værelse. Ejendommen har solceller.

Grunden er 1.530 m2 og fremstår i en hyggelig og naturlig stil med gårdsplads og have på 3 sider af huset, som giver rig mulighed for at nyde udelivet på en stor hyggelig grund, der mest er græsplæne, buske, 18 m2. højbede og resten står som vildt og oser af muligheder uanset om det er større græsområde, køkkenhave, vildt med vilje eller måske noget helt andet. I haven er der et stort drivhus på 28 m2 + et hus, så alt i alt giver den store grund og omgivelserne mange muligheder for udnyttelse.

En god murstensvilla, der løbende er vedligeholdt og beliggende i et naturskønt område.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Bjørnvadbro 42, Tøving, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bjørnvadbro 42, Tøving, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger