Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Hyggeligt hus og have til en billig pris


Et hyggeligt hus med privat lukket have beliggende i Rakkeby, som er en lille landsby med busforbindelse og få km. fra skole, børnepasning, indkøb, hal, kulturcenter mv.

Huset fremstår lys og venlig med en god indretning, der er som følgende: rummeligt bryggers med plads til hårde hvidevarer og med adgang til fyrrum, hvor en Passat træpillefyr opvarmer hele boligen. Fra bryggers er der et fint stort køkken / alrum bestående af et Aubo køkken fra 2012 i hvidt med ø og herfra er der en hyggelig stue med god vægplads og udsigt til vej / marker og med adgang til et godt soveværelse. Fra stue er der også adgang til entreen og med indgang til et lyst badeværelse med brus og gulvvarme. Entreen har opgang til 1. salen via en god trappe.

1. salen er lys og hyggelig med opgang til forstue i åben forbindelse med mellemgang, hvor der er 2 gode værelser. 1. salen har for få år siden fået indlagt centralvarme (tidligere var der elvarme).

Grunden er hyggelig og velanlagt med parkering og indhegnet have med skel til åbne marker. Her er en stor flisebelagt terrasse, hvor fra der indgang til både entre og bryggers. Haven har både buske, træer, højbede, græsplæne og fremstår virkelig hyggelig. Yderligere er der et ældre udhus på 48 m2, der er god til hobbyrum og opbevaring. Huset er på 171 m2 og delvis renoveret beliggende på 965 m2 lukket grund.

Her får man meget for pengene, da ejendommen er super realistisk udbudt og tilmed har den et varmeforbrug på kr. ca. 13.000. En hyggelig bolig og have i et velfungerende område med bus kørende lige forbi.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Blåborgvej 18, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Blåborgvej 18, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger