Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
Facade
Facade
Hygge
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Udestue
Udestue
Gang / entre
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Grund
Have
Have
Have
Have
 

Boligen er solgt


145 m2 bestående af bolig og udestue.

En virkelig hyggelig og imødekommende villa med en god indretning og et godt energimærke.

Skøn villa på 124 m2 + 21 m2 udestue beliggende i et godt område i den sydlige del af Nykøbing på rolig og blind vej med adgang til stisystem og nær både skole, fjord, skov mv. En meget velanlagt grund og en dejlig bolig i plan med en god indretning. Der er stor samhørighed mellem bolig og denne skønne have i form af en fin udestue.

Velkommen indenfor i en bolig i plan med følgende indretning: lyst og praktisk bryggers med skabe og plads til hårde hvidevarer. Et godt køkken, der delvis er moderniseret og med plads til spisebord og med indgang til et stort værelse. Køkkenet er i åben forbindelse med en stor pæn stue i vinkel med god vægplads, brændeovn og med udgang til en super hyggelig sydvendt udestue med termovinduer og termotag. Yderligere er der fra stuen også udgang til en østvendt terrasse og et fredfyldt område, der oser af hygge med store træer som baggrund. Hvis endnu et værelse ønskes, kan vinkel i stuen laves til et godt værelse og stuen vil stadig ha en god størrelse.
Værelsesafdelingen består af entre, et fint badeværelse med bruseniche, lyse fliser og inventar og 2 store værelser, som er tilbygget i 1996.

Ejendommen opvarmes med el + brændeovn og har en samlet varmeudregning på kr. 9.858 jf. energimærket. Sælgers forbrug er endnu lavere grundet en større forbrug af brændeovn.

Grunden er meget velanlagt med opkørsel til carport med videre gang til villaens 2 indgange. På 3 sider af villaen er der anlagt en super hyggelig have med flere terrasser og hyggekroge. Haven er privat og ligger rigtig for solen og har både buske, bede, hæk, træer, og en stor græsplæne. Mod øst går haven i skel med træerne, der adskiller området fra Limfjordsvej og det gør haven særledes hyggelig med en større frihedsgrad, der grunden på ingen måder virker klemt. Fra havens sydside er der adgang til udestuen, der er brugbar året rundt og et stort plus, for en ellers fin og velindrettet villa.

Det hele er så harmonisk og virkeligt et dejligt sted med en fin bolig / have i private og rolige omgivelser og så alligevel nær det meste.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Blåbærvej 32, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Blåbærvej 32, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger