Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Fin ejendom med husstandsvindmølle

Ser her: God indtjening på vindmølle, 2,5 ha. jord, super dejlig bolig plus et godt udhus.
En istandsat landejendom med flot bolig og en husstandsvindmølle, som har en stor indtjening og dermed en god forretning. Vindmøllen er en Gaia 10 kW fra 2016, der vil i løbet af nogle år have indtjent sig selv og derefter kan indtjeningen benyttes til andre udgifter.

Ejendommen har et jordareal på godt 2,5 ha. med et renoveret stuehus som fremstår i flot og moderne stil med et boligareal på 176 m2. Derudover er der en havepavillon fra 2016 og et udhus med stald og garage på 220 m2. Stuehuset har bl.a. køkken, alrum og stue fra 2016. Badeværelse, entre og hele 1. salen er totalrenoveret i 2003.

Det er bestemt en ejendom som skal ses, især indefra, da hele boligen er i en super god stand med lyse rum og har god indretning som følgende: stor entre med gulvvarme, praktisk bryggers med skabe, plads til hårde hvidevarer og herfra er der direkte adgang til udhus / garage. Fra entreen er der indgang til køkken og et stort fint badeværelse fra 2003 med gulvvarme, bruseniche og lyst inventar. Resten af boligen i plan er et stort flot rum, bestående af køkken med trappe til 1. salen og er i åben forbindelse med alrum og stue. Flot JKE køkkeninventar i hvidt fra 2016 med god plads til familien. Køkken og alrum har gulvvarme og fra alrum er der udgang til en fin sydvendt terrasse. Flot 1. sal, der er totalrenoveret i 2013 med store lyse rum, flotte gulve, synlige bjælker og velindrettet med opgang til et større område, som kan benyttes til fællesrum og herfra er der 3 store værelser: det ene med kvist, et gavlværelse og et soveværelse med skabe. Fra hus og grund er der en dejlig udsigt over marker og området, der også rummer et rigt dyreliv.

Udhuset består af flere gode rum til bl.a. værksted, hobby, opbevaring mv. Yderligere er der en stald og en dobbelt garage, hvorfra der via stalden er direkte adgang til stuehusets bryggers.
Grunden er anlagt med gårdsplads, hyggelig have med en dejlig sydvendt terrasse og 16 m2 havepavillon fra 2016, hvor familien kan nyde udelivet, uanset vejrforhold. Haven forsætter med stort græsområde på flere sider af huset, hvor der er rig mulighed for leg, boldspil, køkkenhave og hvad familien nu ønsker. Langs vejen er der bred løbegang ned til et stort græsareal, som bl.a. kan benyttes til hobbydyr. Det er muligt at tilkøbe det jordareal, som ligger mellem ejendommen fra vindmølle ned til græsareal og over til drivgang.

Ejendommen ligger i et område med få minutter til flere busruter og ca. 6 km. fra Vils, hvor der både er børnehus, skole, fritidsaktiviteter mv. Indenfor få minutters kørsel, er der flere muligheder for dagligvare indkøb.
Et virkeligt dejligt sted med både en flot bolig, masser af udeplads, stor grund og passende størrelse udhus i hyggelig omgivelser i et godt område. Bemærk venligst at husstandsvindmøllen er yderst attraktiv grundet en god indtjening - forhør nærmere.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Blidstrupvej 9, blidstrup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Blidstrupvej 9, blidstrup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger