Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

God beliggende villa - mulighed for et værelse mer

Murstens villa i et plan på 133 m2 velindrettet bolig beliggende i den sydlige del af Nykøbing i et populært kvarter nær skole, fritidsinteresse mv. Tilhørende er en garage på 30 m2. Der er mulighed for at lave et værelse mere i huset.

Dejlig villa der er løbende renoveret udefra og indrettet som følgende: bryggers med gasfyr, skab og vask med videre adgang til alrum / køkken med god plads og udgang til haven. Opr. køkkeninventar, der er moderniseret med bl.a. malet låger. Alrummet er også fordelingsrummet og herfra er der en stor dejlig stue i vinkel med pænt trægulv og adgang til villaen entre og gæstetoilet med gulvvarme. Yderligere er der fra alrummet adgang til værelsesafdeling som består af fordelingsgang, soveværelse med skabe, 2 gode værelser og et opr. badeværelse med gulvvarme, bruseniche og plads til hårde hvidevarer. Sammenbygget med villa er en garage med værkstedsrum.

God og velanlagt grund med stort flisebelagt område op til huset med bl.a. indkørsel til garage og gangstil til sydvendt have. Pæn have med græs, bede og træer fordelt på 3 sider af huset med bl.a. sydvendt stort terrasseområde, hvor en del er overdækket.

En god villa med en dejlig beliggenhed i et roligt villakvarter i et familievenligt område.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Blåmunkevej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Blåmunkevej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger