Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Set fra udsigtsstuen
Set fra terrassen
Have, strand og fjord
Ejendommen fra fjordsiden
Ejendommen fra vejsiden
Entre / fordelingsgang
Entre
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Udsigtstue
Udsigtstue
Udsigtstue
Bryggers
Soveværelse
Badeværelse
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Have, strand og fjord
Kort over grund
 

Boligen er solgt


Fritliggende flot villa med direkte adgang til strand

En perle med skel og græsplæne til strand og fjord med en fantastisk fjordudsigt kombineret med en flot villa og garage. Villa er fra 1993 og er tilbygget i 1998 med en flot udsigtstue. Boligarealet er på 181 m2 i 2 plan + 47 m2 garage fra 2004 beliggende på en vidunderlig 950 m2 grund med direkte adgang til strand / fjord.

Glyngøre er en by, der oser af hygge med strand, fjord og et super skønt havneområde med en idyllisk stemning i en god sammenblanding af lokale, bådejere, turister og her er også flere gode spisesteder. Villaen ligger i gåafstand både til både dagligvare indkøb, havnen og også nær et grønt område.

Velkommen til en flot og fritliggende villa på en dejlig grund, hvor der både er have / terrasse og god plads til parkering. Villaen er indrettet som følgende: entre i åben forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er et værelse, et pænt og rummeligt badeværelse med bruseniche, et godt soveværelse med udgang til terrassen og et bryggers med skab, bord og vask arr. Her er plads til hårde hvidevarer og tilmed udgang til ejendommens udsigtsstue. Fra entreen er der ligeledes indgang til et stort køkken med plads til spisebord og er i åben forbindelse til hyggestuen, der har trappe til 1. sal. Fra hyggestuen er der videre gang til en stor og super flot udsigtsstue med store vinduer og glastag, hvor den fantastiske udsigt kan nydes. Yderligere er der herfra udgang til terrassen med videre gang til haven med trappe ned til stranden. 1. salen har trappeopgang til en fin stue med kvist og har udsigt til både fjord og ned i udsigtsstuen. Yderligere er der et stort værelse med tagvinduer.

Grunden er anlagt med et stort flisebelagt område foran villaen og her er der også indkørsel til en fin garage med hobbyrum. Via trappe er der opgang til villaen med østvendt terrasse og videre gang rundt til en stor terrasse mod vest og et græsområde med videre nedgang til stranden.

En sjælden udbudt ejendom i 1. række til fjorden med en fantastisk udsigt, men også fritliggende og rummelig i en god byggestil og tilmed beliggende i centrum af Glyngøre, som er en super hyggelig og charmerende by.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Bredgade 36, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bredgade 36, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger