Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

God villa og dejlig grund i et naturskønt ormråde

I landsbyen Ljørslev få km fra skov og Limfjorden ligger denne villa på en super dejlig 1734 m2 stor og velanlagt grund. Området er naturskønt med få km. til indkøb og ca. 10 km til Nykøbing via en idyllisk rute forbi Højris slot og langs Limfjorden til Sallingsund og videre forbi vejen til Jesperhus til Nykøbing.

En god og solid murstens villa med en fin indretning som følgende: praktisk bryggers med bord, vask og god plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til et pænt køkken med lyst inventer og plads til spisebord. Køkkenet er i åben forbindelse med fordelingsgang med indgang til en stor dejlig stue i vinkel med brændeovn, stort vinduesparti og udgang til sydvendt terrasse. Yderligere er entreen i åben forbindelse med fordelingsgangen, der også har indgang til et stort værelse, et soveværelse med skabe, endnu et værelse og et opr. badeværelse med brus og gulvvarme. Boligen fremstår lys og er indflytningsklar.

Tilhørende er en god muret garage med hobbyrum.

Grunden er velanlagt med flisebelagt opkørsel til garage med videre gang om til villaens bryggers og entre. Foran villaen er der en hyggelig have med sydvendt terrasse. Ved indgang til villaen er der et stort flisebelagt område / terrasse og herfra en super dejlig park. lign. have med græsplæne, hæk og store træer. Her er rig mulighed for leg og div. aktiviteter eller blot nyde omgivelserne i en hyggelig og privat have med gode læ forhold.

Alt i alt en god villa med en lys og velindrettet bolig på en dejlig grund i et naturskønt område, som både er god til helårs- og fritidsbolig.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Brogårdsvej 31, Ljørslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Brogårdsvej 31, Ljørslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger