Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Renoveret rækkehus - energimærke B

Velkommen til et fint og nænsomt renoveret rækkehus med gode detaljer beliggende i en af de hyggelige gader (fiskerkvarteret) i centrum af Nykøbing nær havn, gågade, grønt område mv.
Boligen frem står i en god lys og venlig stil . Her skal ikke gøres noget, man flytter bare ind og nyder både en dejlig bolig, gårdhave og et hyggeligt miljø i kvarteret og området. Energimærket B og et årligt beregnet varmeforbrug på kr. 6300.

Husets indretning: entre med gulvvarme, depotrum, god trappe til 1. salen og med adgang til et meget fint og moderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Entreen har en fin detalje med en glasvæg ind til stuen, der giver lys og rummelighed. Stor og lys stue med pænt trægulv, udgang til hyggelig gårdhave og i åben forbindelse er et pænt køkken i vinkel med lyst inventar og denne del har gulvvarme.
1. salen er kendetegnet med smukke vægge, godt lysindfald i form af både kvist og ovenlys vinduer, som gør 1. salen venlig og imødekommende. 1. salen består af opgang til et værelse med kvist og gennemgang til et dejligt soveværelse med skab og ovenlys vinduer.

Grunden består udelukkende af en flisebelagt gårdhave med et udhus. Gårdhaven er selvfølgelig nem og kan laves meget hyggeligt med møbler, krukker osv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Bryggergade 4A, 004., 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bryggergade 4A, 004., 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger