Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Facade
Have
Have
Terrasse
Terrasse
Entre
Badeværelse
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Soveværelse
Bryggers
Værelse
Facade
Set fra vejen
Have
Terrasse
Terrasse
 

Boligen er solgt


Godt lille hus på dejlig grund

Vil du gerne have et hyggeligt lille hus med en god indretning, der ikke kræver den store vedligeholdelse, så er er muligheden her. Huset er beliggende i Durup på en nem grund med dejlig have og terrasse.

Boligen er på 82 m2 med følgende indretning: bryggers med plads til hårde hvidevarer og herfra er der et værelse og også med indgang til boligens mellemgang. Mellemgang med åben entre, et pænt og lyst badeværelse fra 1997 med gulvvarme og et velindrettet køkken fra år 2000 med lyst inventar og plads til et lille spisebord. Fra køkkenvinduet er der udsigt til forhave og vej. Super hyggelig stue ligeledes med udsigt til forhave /vej med god vægplads og et godt lysindfald. Fra stuen er der et godt soveværelse med faste skabe.

Fra bryggers er der udgang til en hyggelig flisebelagt terrasse med gang om huset forbi entreen og med indgang til forhaven eller videre gang ud til fortovet. Yderligere er der fra terrassen et godt udhus og en hyggelig have med gang til carport og parkering med indkørsel fra Vinkelvej. Huset har plast vinduer og døre og tag fra 1997, som desværre er smuldretag og skal udskiftes i løbet af nogle år. Opvarmes med fjernvarme, energimærke C.

Her får du et centralt beliggende godt hus på en hyggelig grund i en velfungerende by til en fornuftig måned ydelse.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Bystedvej 20, Durup, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bystedvej 20, Durup, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger