Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velholdt villa i plan med god indretning

En god og solid villa i plan beliggende på lukket villavej i Ørding i gåafstand fra købmand, bus, børnepasning og skole. Villaen er velindrettet og fremstår i en god stand med bl.a. nyere vinduer. Tilhørende er en fin have og en god muret garage.

Villaen har følgende indretning: praktisk brygges med skabe og god plads til hårde hvidevarer og herfra er der indgang til et stort opr. køkken med god plads til spisebord. Fra køkkenet er der indgang til en stor lys stue i vinkel med udgang til sydvest vendt terrasse og med adgang til entreen. Fra stue og også fra bryggers er der adgang til værelsesafdelingen, som består af gang, et opr. badeværelse med både badekar, bruseniche og gulvvarme. Yderligere er der et værelse og 2 store værelser, alle med skabe.

Grunden er velanlagt med pæn forhave med græs, stort flisebelagt område, som består af både indkørsel til muret garage, gangareal til entre og terrasseområde mellem villa og garage, hvor der er indgang til både dips. rum i garagen og til villaens bryggers. Gennem låge er der adgang til en hyggelig have mest bestående af buske, hæk og græsplæne. Yderligere er der en dejlig sydvest vendt terrasse i vinkel med indgang til stuen.

Boligen er velindrettet, ny malet og indflytningsklar. En god og solid villa til alle aldre i et velfungerende lokalt samfund.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Bytoften 5, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bytoften 5, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger