Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Velindrettet 1 plans villa med udestue

En god og velindrettet 1 plans villa med 3 værelser, 2 stuer og en dejlig udestue. Villaen er beliggende i landbyen Ørding, få minutter fra skole / børnepasning, købmand og bus. Yderligere ligger området ud til Limfjorden og med 10 km. til Nykøbing.

Boligen har følgende indretning: baggang med plads til hårde hvidevarer og herfra er der indgang til et pænt stort og lyst køkken med tilhørende alrum og god plads til spisebord. Alrummet er midtpunktet i boligen og til den ene side er værelseafdeling bestående af: gang i åben forbindelse med entre, et pænt badeværelse med lyst inventar, bruser og gulvvarme, 2 gode værelser og et soveværelse. Alle værelserne har skabe. Modsat side af alrummet er der adgang til en hyggelig stor stue med indgang til endnu en stue, der pt. benyttes til soveværelse. Begge rum har fransk dobbeltdør, der giver hygge og rummelighed. Fra stuen er der udgang til en stor sydvendt udestue med udgang til terrassen og haven.

Fint og velanlagt grund med flisebelagt indkørsel til dobbelt carport med hobbyrum og skur. Der er nyere flisebelagte gange rundt om villaen og på den østlige side af villaen er den tidligere køkkenhave lavet om til et pænt område med grus. På syd og vest siden af huset er der en pæn og nem have mest bestående af græs, hæk og buske. Yderligere er der en stor og hyggelig terrasse mod syd med adgang til udestue.

En super hyggelig og lys villa i plan på en velanlagt grund med en god indretning, som både passer til unge som ældre og tilmed beliggende på en blind og rolig vej nær skole mv.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Bytoften 4, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Bytoften 4, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger