Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Idyllisk grund tæt på Limfjorden og god strand

Også god til fritidsbrug.
En super skøn beliggende ejendom på en vidunderlig grund i Dragstrup i et naturskønt område meget nær god strand og Limfjorden. Fra grunden er der direkte sti til strand og fjord og ejendommen ligger nærmest fjorden, da der kun er træer mellem grunden og strand og dermed ingen bebyggelse.

En idyllisk ejendom på 5.713 m2 stor nem grund, som består af et stuehus i 2 plan på 132 m2 og et udhus / garage på 40 m2. Huset opvarmes med el / varmepumpe og har et nyere solcelleanlæg, der gør varmeudgiften er lav. Både grundet elvarme og ikke mindst beliggenheden er huset også meget velegnet til fritidsbrug. En hyggelig bolig med følgende indretning: bryggers med plads til vaskemaskine og herfra et rummeligt lyst køkken med lille spiseplads. Hyggelig stue med fin udsigt til haven, trappe til 1. sal og brændeovn. Yderligere er der udgang til en stor dejlig og meget velanlagt sydvendt terrasse og have. Fra stuen er der entre med adgang til et pænt nyere badeværelse med bruseniche.
1. salen består af repos, disp. rum og et større gennemgangs værelse med adgang til et gavlværelse.

Grunden er super privat med store træer hele vejen rundt, der gør haven meget hyggelig og idyllisk. Her er mange muligheder for aktiviteter både i haven og også ved fjorden grundet den korte vej. Grunden er anlagt med gårdsplads, et stort udhus, hvor der er god plads, også såfremt kano, båd eller lign. ønskes. En skøn stor have mest bestående af græsplæne og en pæn terrasse, der både har dam og bede.
En herlig ejendom med privatliv nær Limfjorden og god badestrand i et område, der oser af hygge og skøn natur. Området er en blanding af helårs- og fritidshuse. Dragstrup Camping ligger ligeledes i gåafstand fra huset. Et godt sted til familien, der ønsker god plads og udeliv både på grunden og ved stranden, uanset om det så er til helårs- eller fritidsbrug - huset kan benyttes til begge dele.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Dragstrupvej 67, dragstrup, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Dragstrupvej 67, dragstrup, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger