Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Gang
Stue
Stue
Stue
Udestue
Udestue
Udestue
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Køkken
Køkken
Bryggers
Bryggers
Gæstetoilet
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

God og fin villa i 1 plan med indbygget garage og flot udestue.

En god og hyggelig villa i 1 plan på 142 m2 bolig + en super dejlig udestue på 18 m2 beliggende i landsbyen Sønder Dråby få minutters gang fra Limfjorden. Yderligere er der en indbygget garage på 33 m2.

Boligen har en god indretning og såfremt en mere lys og tidssvarende bolig ønskes, kan modernisering i form af maling mv. gøre meget.

Indretningen er som følgende: Via overdækket udhæng fra garagen er der indgang til et stort bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der et gæstetoilet og fra bryggers er der indgang til et hyggeligt køkken i vinkel med spiseplads og mørke køkkenlåger, der minder en del om det nye look på køkkener pt. Fra køkkenet er der en fordelingsgang, hvorfra der er indgang til resten af boligens rum. Her er bl.a. et godt soveværelse med skabe og yderligere 3 værelser, hvor det ene også har skab. Derudover er der entre, et rummelig badeværelse i opr. stil med både bruseniche, badekar og gulvvarme. Sidste del af boligen er en stor dejlig stue med god vægplads og udgang til en syd / vestvendt terrasse og ligeledes fra stuen er der også udgang til en virkelig skøn udestue fra 2010 med udgang til samme terrasse. Villaen har vinduer i plast, hvor de fleste har fået skiftet glas til energiruder i 2013.

Velanlagt grund som består af forhave, gårdsplads med indkørsel til en fin garage med overdækket indgang til villaen og fra garagen er der også udgang til vestvendt have og terrasse. Haven ligger frit ud til marker og består mest af græs og buske og videre føres om forbi udestue til den anden terrasse og derfra om i forhaven.

Alt i alt en solid og god villa med bl.a. 4 værelser, 2 toiletter, god garage og ikke mindst en Skjern Udestue, der ligger ugeneret og vil formentlig blive benyttet i mange af årets måneder.

Sønder Dråby ligger i et område med meget skønt natur og ca. 10 minutters kørsel fra Nykøbing.

Salgsopstilling, energimærke mv. kan åbnes ved at klikke på kassen: Dokumenter.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Dråbystræde 81, Sønder Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Dråbystræde 81, Sønder Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger