Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Stue 1. sal
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
Entre
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Badeværelse
Entre
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Værelse
Badeværelse
Værelse
Gang
Værksted
Udhus
Udhus
Udhus
Udhus
Have
Ejendommen
 

Super flot bolig med en vidunderlig fjordudsigt - lav på energi

ÅBENT HUS LØRDAG D. 19.11. KL. 11.00 - 11.45.

Bemærk at huset er lav på energi. Energimærke A2010 - varmeudgift med varmepumpe (jordvarme) udregnet i 2022 til kr. 13.900. Derudover er der 2 brændeovne, som ikke indgår i udregningen.

Et flot træhus fra 2009 beliggende med en fantastisk fjordudsigt med tilhørende velindrettede udhuse, som opr. har været ejendommens stuehus med udhus. Her er mange m2 under tag og det giver mange muligheder for udnyttelse. Et kvalitetshus i topform med en virkelig hyggelig bolig, der selvfølgelig er indrettet med henblik på udnyttelse af den skønne udsigt til landskabet og fjorden.

En sjældent udbudt ejendom, der på mange måder er unik og her vil de fleste føle sig hjemme blot ved at træde ind i boligen, der er bygget i gode materialer og det både ses og mærkes. En moderne stil med lys og åbenhed og fokus på den gode udsigt fra de primære rum. Stueetagen består af entre og fordelingsområde med flot opgang til boligens 1 sal. Et dejligt køkken i åben forbindelse med alrum og stue, der har brændeovn, udgang til sydvendt terrasse og selvfølgelig en flot udsigt. Yderligere er der et pænt badeværelse og et bryggers med videre gang til mellembygning, som forbinder den opr. ejendom sammen med træhuset. Hele stueetagen har gulvvarme.

Boligens 1. sal er med opgang til en super hyggelig stue med brændeovn og herfra er der 2 gode værelser og et pænt badeværelse. Der er en fantastisk fjordudsigt fra hele stuen og det ene værelse som benyttes til soveværelse.

Det opr. stuehus og udhus er efter træhuset er bygget lavet om til udhus og består af et godt værkstedsrum og flere disp. rum med opgang til tagetagen, hvor der har været atelie. Det opr. stuehus fremstår som beboelse, men er et udhus, der både har køkken, badeværelse og flere disp. rum, som benyttes til hobbyrum, gildesal mv. Velanlagt grund med stor gårdsplads, flere terrasser og en nem have, der mest består af græsplæne. Sidst er der en fin garage med tilhørende redskabsrum.

En stor og velholdt ejendom med et nyere træhus, der rummer så mange muligheder og her er det kun fantasien som sætter grænser for benyttelse. Ejendommen ligger ca. 10 min. kørsel fra både Nykøbing og Feggesund, der har færge til Thy. Området er naturskønt og i cykelafstand ligger bl.a. Ejerslev Havn, Hanklit og Salgjerhøj.

Vedr. varmepumpe:

Bygningen opvarmes med en varmepumpe af mærket DVI VV 6 Combi. Varmepumpen udvinder energi gennem nedgravede jordvarmeslanger, der via jordvarmepumpen veksler energien om til både rumopvarmning og varmt brugsvand.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Dråbystræde 20, Sønder Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Dråbystræde 20, Sønder Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger