Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Gårdplads
Set fra haven
Værksted
Set fra gårdsplads
Stållade 29 x 21 m
Haven
Set fra haven
Terrasse
Værksted
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Badeværelse
Entre
Soveværelse 1. sal
Værelse 1. sal
Gang 1. sal
Gang 1. sal
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Stald med bokse
Stald med bokse
Indkørsel til gårdsplads
Gårdsplads
Set fra haven
Terrasse
Terrasse
Set fra terrassen
Grund
Grund
Grund
Grund
Gl. stald
Lade med træspær
Set fra gårdsplads
 

I HANDEL

STOR NEDSÆTTELSE:

Under dokumenter på hjemmesiden kan både energimærke, elinstallation og byggeteknisk gennemgang ses.

Har du og din familie et ønske om meget plads både inde og ude i private omgivelser, dog stadig kun 1 km. fra skole, børnepasning, Midtmors sport mv., så er muligheden her. En idyllisk ejendom med et stuehus på 311 m2, der er holdt i den oprindelige stil med bl.a. 7 værelser, 3 store stuer, 2 badeværelser mv. Stuehusets tag er fra 1996 og vinduerne er skiftet i år 1999, dog trænger boligen til modernisering. Store udhuse til mange formål og en skøn grund med et areal på 16.797 m2.

Velkommen indenfor i en spændende og hyggelig bolig, der har mange gode egenskaber, men også klar til en modernisering af div. brugsrum. Huset har følgende indretning: stort bryggers med trappe til 1. sal og med adgang til et værelse, et viktualierum, et opbevaringsrum og et ældre badeværelse med bruseniche og badekar. Fra det store bryggers er der ligeledes adgang til et køkken / alrum med lyst inventar og god plads til spisebord. Fra køkkenet er der en mindre stue / værelse, som kan med fordel også tillægges køkkenet og dermed har man et super stort køkken / alrum. Fra køkken kommer vi ind i en meget stor vinkelstue med udgang til en dejlig terrasse i træ. Yderigere er der via foldedør endnu en stor stue og fra begge stuer er der indgang til hall med trappe til 1. salen og udgang til gårdspladsen. 1. salen: repos, fordelingsgang, et soveværelse, 3 værelser og et badeværelse med brus. Fra badeværelset er der adgang til endnu en repos og et værelse. Der er 2 trapper til 1. salen fra hver ende af huset.

Super hyggelig og idyllisk grund med en lukket gårdsplads og en dejlig have med store træer, græs og ikke mindst en nyere træterrasse. Resten af grunden er udlagt med græs til hobbydyr eller andre udeaktiviteter, som familien finder spændende.

Der er mange m2 i udhusene og dermed er det kun fantasien som sætter grænser for benyttelse. Der er både mulighed for at lave en form for ridehal, indendørs baner til div. hobbies mv., og farmand kan stadig have et godt stort værksted. Udhusene består af: et stort værksted, der har været brugt til erhverv og klar til det meste. Her står også stokerfyret / fastbrændselsfyr og der er mulighed for tilkobling af varme, da der er nedlagt varmeslanger i værkstedsgulv. Derudover er der en stor staldbygning, en stald med bokse, en lade og et meget stort maskinhus (stålspær) fra 1979 med ca. mål 29 x 21 m.

En super god beliggende ejendom med et stuehus i en fin stil, lige udenfor Ø. Jølby med et jordareal på knap 1,7 ha. Her er alting bare stort, uanset om det er bolig, stald, værksted, lade og maskinhus. Ejendommen giver rigtig mange muligheder, dog trænger ejendommen generelt til renovering.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Efterskolevej 2, Galtrup, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Efterskolevej 2, Galtrup, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger