Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Nedlagt landbrug med ca. 1,7 ha nær Ø. Jølby

Nedsat med kr. 200.000.

Har du og din familie et ønske om meget plads både inde og ude i private omgivelser, dog stadig kun 1 km. fra skole, børnepasning, Midtmors sport mv., så er muligheden her. En idyllisk ejendom med et stuehus på 311 m2, der er holdt i den oprindelige stil med bl.a. 7 gode værelser, 3 store stuer, 2 badeværelser mv. Stuehusets tag er fra 1996 og vinduerne er skiftet i år 1999. Store udhuse til mange formål og en skøn grund med et areal på 16.797 m2.

Velkommen indenfor i en spændende og hyggelig bolig, der har mange gode egenskaber, men også klar til en modernisering af div. brugsrum. Huset har følgende indretning: stort bryggers med trappe til 1. sal og med adgang til et værelse, et viktualierum, et opbevaringsrum og et ældre badeværelse med bruseniche og badekar. Fra det store bryggers er der ligeledes adgang til et køkken / alrum med ældre men funktionel inventar og god plads til spisebord. Fra køkkenet er der en mindre stue / værelse, som kan med fordel også tillægges køkkenet og dermed har man et super stort køkken / alrum. Fra køkken kommer vi ind i en meget stor vinkelstue med udgang til en dejlig nyere terrasse i træ. Yderigere er der via foldedør endnu en stor stue og fra begge stuer er der indgang til hall med trappe til 1. salen og udgang til gårdspladsen. 1. salen: repos, fordelingsgang, 4 gode værelser og et badeværelse med brus. Fra badeværelset er der adgang til endnu en repos og et værelse. Der er 2 trapper til 1. salen fra hver ende af huset.

Super hyggelig og idyllisk grund med en lukket gårdsplads og en dejlig have med store træer, græs og ikke mindst en nyere træterrasse. Resten af grunden er udlagt med græs til hobbydyr eller andre udeaktiviteter, som familien finder spændende.

Der er mange m2 i udhusene og dermed er det kun fantasien som sætter grænser for benyttelse. Der er både mulighed for at lave en form for ridehal, indendørs baner til div. hobbies mv., og farmand kan stadig have et godt stort værksted. Udhusene består af: et stort værksted, der har været brugt til erhverv og klar til det meste. Her står også stokerfyret / fastbrændselsfyr og der er mulighed for tilkobling af varme, da der er nedlagt varmeslager i værkstedsgulv. Derudover er der en stor staldbygning, en stald med bokse, en lade og et meget stort maskinhus (stålspær) fra 1979. Der ligger en gyllebeholder og et nedrivningsklar udhus mod øst, som sælger sørger for at få fjernet inden overtagelse.

En super god beliggende ejendom med et stuehus i en fin stil, lige udenfor Ø. Jølby med et jordareal på knap 1,7 ha. Her er alting bare stort, uanset om det er bolig, værelser, stuer, stald, værksted, lade og maskinhus. Så er du / jer til et sted, hvor mulighederne står i kø, uanset hvad de måtte være, så book en fremvisning.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Efterskolevej 2, Galtrup, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Efterskolevej 2, Galtrup, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger