Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et fint hus med isoleret udhus beliggende på hyggelig grund

Et fint og charmerende hus med tilhørende nyere isoleret udhus på 49 m2 fra 2017, som består af garage / værksted og et disp. rum. Grunden er velanlagt og nem med bl.a. en hyggelig gårdhave og have.

En lys og ordentlig bolig, der delvis er renoveret og har følgende indretning: lyst og imødekommende indgang / bryggers med skabe og grovvask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggeres er der et pænt badeværelse med lyst inventar og bruseniche. Både bryggers og badeværelse er renoveret i 2016, hvor bl.a. begge rum har fået nedlagt gulvvarme. Køkkenet er fra 1990erne og velindrettet med hvidt inventar og plads til mindre spisebord. Herfra er der i åben forbindelse 2 fine stuer, som består af en spisestue med karnap og en hyggestue. Fra spisestuen er der mellemgang, der evt. kan benyttes til kontor og her er en god trappe til 1. salen. Yderligere er der fra gangen indgang til en god størrelse soveværelse.

1. salen er delvis udnyttet med repos og 2 gode værelser, hvor det ene har kvist. Resten er loftrum, som kan benyttes til opbevaring. Huset har plast vinduer og efter energimærkets udarbejdelse er gulvene i stuerne efterisoleret og der er lavet gulvvarme i bryggers og badeværelse.

Grunden er super velanlagt og hyggelig med bl.a. flisebelagt indkørsel, som føres videre om til en stor flisebelagt gårdhave, hvor der er indgang til både hus og udhus. Gårdhaven har yderligere en stor overdækket terrasse og oser af hygge. Fliserne fortsætter forbi udhus og herfra er der en mindre græsplæne, højbede, gangarealer og et skønt havehus. Indkørsel til garagen er i enden af grunden med udkørsel til parkeringspladsen ved kirken. Udhuset er super flot og delt på 2 rum, hvor den en er en stor garage / værksted med luft til luft varmepumpe. Derudover er der et godt disp. rum, der også kan benyttes til mange formål. Yderligere er der et dips. rum til haveredskaber og lign. i det opr. udhus.

Huset ligger hyggeligt ud til kirkens parkeringsplads og har en dejlig udsigt over området fra bl.a. stuerne. Frøslev by har børnehave og indenfor 5 min. kørsel ligger både Ø. Jølby og Vils, som har alt det en familie har brug for i hverdagen. Bussen kører lige forbi huset. Et virkeligt fornuftigt hus / bolig med et fint udhus, hvor der både er plads til bil og div. hobbies.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Elsøvej 266, Frøslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Elsøvej 266, Frøslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger