Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Super dejlig villa i plan med 6 værelser i sydbyen

En meget velindrettet villa med bl.a. 6 værelser i en moderne og lys stil med tilhørende privat og hyggelig have. Villaen har en pæn tilbygning fra 2016, der giver villaen en moderne og spændende udseende og indretning. Beliggenheden er god og fra grunden er der direkte adgang til et stort grønt område, hvor børnene kan boltre sig. Området er børnevenligt og har bl.a. stisystemer, der giver en tryggere hverdag.

Indretning: gennem låge kommer vi ind i et lukket område med flisebelagt terrasse, hvor der er indgang til villaen tilbygning som består af en flot entre, der er fordelingsgang til 2 super dejlige værelser og også med indgang til det den opr. del af villaen. Entreen har glasdøre, som giver en super dejlig lys og behagelig velkomst til boligen og yderligere også med udgang til havesiden. Fra entreen finder vi boligens hjerte, som er et stort rum bestående af køkken, alrum og stue med stort vinduesparti og udgang til haven mod syd. Rummet er velindrettet og er samlingspunktet for familien, hvor forældrene kan holde et øje på børnene i haven, men der arbejdes i køkkenet. Køkkenet er velindrettet med hvidt inventar fra 2008. Herfra er der et lukket og meget praktisk bryggers med plads til hårde hvidevarer, så her kan tøjet vaskes, og ting opbevares, da det ikke er et gennemgangsrum. Fra det dejlige fællesrum er der adgang til værelsesafdelingen, som består af gang, et flot badeværelse fra omkring 2012, 3 værelser og et soveværelse med skabsvæg. Alt i boligen fremstår lys og venlig med pæne lofter / gulve mv. Opvarmes med el / varmepumpe (luft til luft) og er energimærke C med et årligt beregnet forbrug på kr. 12.424.

Villaen ligger op ad flisebelagt indkørsel med plads til flere biler og fortsætter op langs villaen til stakit og udhus. Gennem låge kommer vi ind i en hyggelig gårdhave med flisebelagt terrasse og indgang til både villaen og et 24 m2 stort udhus. Resten af grunden består af en privat og hyggelig have, der ligger rigtig for solen med en sydvendt stort flisebelagt terrasse, græsplæne, buske, træer, hæk mv.

Et super dejligt sted i private og hyggelige omgivelser med en bolig, der er opdateret og som fremstår i en lys og moderne stil med en god indretning og ikke mindst med 6 værelser.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Engkarsevej 18, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Engkarsevej 18, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger