Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Have
Terrasse
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Værelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Badeværelse
Entre
Entre
Værelse
Værelse
Udsigt
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
 

Flot villa med garage, stort udhus og dejlig have

Stor dejlig villa på 214 m2 med masser af plads i lyse og moderne omgivelser beliggende i Sundby nær både børnepasning, skole og A26 med ca. 15 min. kørsel til både Nykøbing og Thisted. Villaen er løbende renoveret og fremstår i en god stand med tilhørende garage / redskabsrum og et fritliggende isoleret udhus på egen matrikel.

Villaen har følgende indretning: lyst og praktisk bryggers med skabe, bord, vask og med plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der et stort hvidt og moderne køkken fra 2017 med god plads til spisebord og udgang til østvendt terrasse. Fra køkkenet er der et værelse, som er super praktisk for børnefamilien, da det kan benyttes til bl.a. legerum for de små børn. Yderligere er der i stueplan en stor stue i vinkel med brændeovn, udgang til sydvendt terrasse og med adgang til entreen, der har trappe til 1. salen og et gæstetoilet.

1. salen er ligeledes lys og venlig med gode værelser og har følgende indretning: opgang til stor repos med mulighed for benyttelse som hyggehjørne, kontor mv. Fra repos er der 2 gode værelser, et flot nyere badeværelse med god plads, bruseniche og lyst inventar. Derudover er der et stort soveværelse med skabe, store vinduer og udgang til svalegang med skøn udsigt over området med Limfjorden i horisonten. Der er gulvvarme i bryggers, gæstetoilet gang og badeværelse. Ejendommen er træ / alu vinduer fra 2007.

Grunden er velanlagt med sine 1864 m2 bestående af 2 matrikler. Her er grusvej op til gårdsplads og med indkørsel til garage. Via dør fra gårdsiden er der adgang til østvendt have, hvor der er indgang til et dips. rum, en overdækket terrasse og et udhus med port fra gårdsplads. Hyggelig have der er anlagt på 3 sider af villaen med stor græsplæne, hæk, buske mv. Yderligere er der et stort sammenhængende terrasseområde med flisebelagt terrasse mod øst og en ophævet terrasse i træ med stakit mod syd. Der er rig mulighed for familien for at boltre sig i haven og på terrasserne eller i udhusene. På egen matrikel er et fritliggende isoleret udhus / erhverv på 50 m2 som kan benyttes til mange formål. Adgangsforhold til denne er via 2 m. bred sti fra Sundbyvej.

En super god og dejlig familievilla i en pæn stil med store og lyse rum i rolige omgivelser i et velfungerende lokalt samfund.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Engvej 13 Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Engvej 13 Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger